Zakelijk

Smartphone-Point Zakelijk, Altijd online!zakelijk-mobiel-overzicht

Zaak van vertrouwen

Smartphone-Point laat ook de business markt profiteren van de voordelen van een betrouwbare partner als het gaat om het onderhoud van en de serviceverlening op de mobiele apparatuur. Van dezelfde transparante werkwijze die wordt gehanteerd voor de particuliere markt en die gestoeld is op een klaar-terwijl-je-wacht beleid, op transparante prijzen en op optimale dienstverlening kan ook de zakelijke markt profiteren. Immers elke onderneming is gebaat bij een consistente en optimale communicatie naar haar markt. Storingen aan apparatuur kunnen dan fnuikend zijn.

Besteed onderhoud uit

De know-how die Smartphone-Point in de afgelopen vijf jaar heeft opgebouwd op het gebied van mobiele apparatuur, tablets en smartphones, maakt dat elke reparatie aan elke type device door ons snel en adequaat verholpen wordt. Door gedegen opgeleide Smartphone-Point reparateurs, die op de hoogte zijn van alle ins en outs van alle typen smartphones, en die weten dat elke communicatiestoring er een teveel is. Smartphone-Point Zakelijk is een kwestie van goede service-afspraken, het toepassen van de juiste onderdelen en harde afspraken over prijzen en tijden. Wij zorgen voor een gepast plan van aanpak, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Gegarandeerd snel back in business

Of het nu een reparatie aan een enkel mobiel apparaat betreft, of het onderhoud of updaten van een gehele serie, we garanderen u dat de onderbreking minimaal is en de apparatuur optimaal. Inmiddels werkt Smartphone-Point samen met bedrijven in alle sectoren, van verzekeringen tot overheid, van onderwijs tot middelgrote ondernemingen. Overal waar werknemers snel online en bereikbaar moeten zijn, zorgt Smartphone-Point voor de juiste oplossing. Dat kan betekenen dat uw werknemer een van onze vestigingen bezoekt, zonder afspraak vooraf, en binnen 30 minuten weer met een feilloos werkend apparaat buiten staat. Of er wordt gewerkt in een vooraf geplande sessie waarbij meerdere devices door ons onder handen worden genomen. In alle gevallen bent u gegarandeerd van 12 maanden garantie op de technische reparatie, van het gebruik van de beste onderdelen in geval van vervanging en van een uiterst betrouwbare partner waar het gaat om het beschermen van uw bedrijfsgegevens.

Drie locaties

Smartphone-Point beschikt inmiddels over drie vestigingen in Nederland. We hebben serviceshops in Vught, Veghel en Breda. Mocht het voor uw bedrijf toch nog lastig zijn om uw mobiele apparatuur naar een van de vestigingen te brengen, dan zijn er natuurlijk afspraken te maken over de wijze waarop wij het onderhoud en de reparatie voor u of bij u verrichten.

Onze voordelen op een rijtje

Vertrouw uw communicatie devices toe aan de professionele aanpak van Smartphone-Point en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner:

  • – Mogelijkheid tot facturatie op rekening
  • – Binnen lopen zonder afspraak
  • – Bij meerdere toestellen een kortingspercentage
  • – Een passen plan van aanpak op maat van uw wensen en behoeften

 

Wilt u meer weten wat de dienstverlening van Smartphone-Point voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.