Samsung

Samsung reparatie

Nu Smartphone-Point al meer dan 5 jaar actief is op het terrein van het repareren van Samsung smartphones en tablets, kun je wel spreken van een expert als het gaat om welke reparatie dan ook. We kennen de complete lijn van Samsung, of het nu gaat om een van de eerste smarthpones uit de Samung-familie of de laatste Galaxy TAB Pro tablet, alle producten in hebben voor onze reparateurs geen enkel geheim meer. Ga snel naar SmartPhone-Point voor een Samsung reparatie.

Reparaties 

Of het je telefoon of je tablet betreft, offline betekent frustratie, contact- en communicatieverlies, geen business en geen social life. Dat kan en mag niet te lang duren, dus dat vraagt om de snelle service van Smartphone-Point. Immers, onze werkwijze laat zich heel simpel uitleggen: loop binnen, wordt vrijwel direct geholpen door een van onze medewerkers, kijk mee tijdens de reparatie, gebruik een consumptie en maximaal 30 minuten later, in het geval van een smartphone reparatie, of uiterlijk 45 minuten later, wanneer het een tablet betreft, sta je weer buiten en ben je weer in de lucht.

En dat met 12 maanden garantie op de reparatie en tegen een betaling van een uiterst vriendelijk tarief.

Klik hieronder op jouw Samsung-model voor een samsung reparatie:

Transparante werkwijze

Het unieke concept van Smartphone-Point vind je op drie locaties in Nederland in de vorm van onze servicecentra. Je kunt ons vinden in Breda, Veghel en Vught. Op werkdagen zijn we op al die locaties geopend van 09.00 tot 18.00 terwijl je op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur welkom bij ons bent. Zonder afspraak, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Natuurlijk mag je wel een afspraak maken, als je zelf locatie en tijd exact wenst te bepalen, maak dan gebruik van een afspraakformulier. Stuur je je tablet of smartphone liever naar ons op, ook daarvoor bieden we een snelle service. Je doet dat met behulp van een opstuurformulier dat je bijvoegt bij je defecte device, wij zorgen er vervolgens voor dat je 24 uur later jouw Samsung smartphone of tablet weer retour hebt.

Professionals

We zijn professionals en we werken met professionals. Alle medewerkers van Smartphone-Point zijn intensief opgleid, worden regelmatig bijgeschoold en passen uitstekend in ons enthousiast team dat continu meedenkt met de wensen van de Samsung gebruiker. Iedereen bij Smartphone-Point is doordrongen van de wetenschap dat niemand lang verstoken kan blijven van communicatie. En dat vraagt om onze unieke werkwijze: snel en goed, transparant en betrouwbaar.

Refurbished

En mocht er in het bijzondere geval geen repareren meer aan zijn, kijk dan eens bij onze afdeling Refurbished. Ingeruilde phones of tablets, door ons weer als nieuw gemaakt, eventueel voorzien van vervangende originele onderdelen en nieuwe behuizing. Aangeboden tegen een fractie van de originele nieuwprijs. Vooral een uitkomst voor degenen voor wie een aantrekkelijke prijs belangrijker is dan de laatste release…

Vestigingen

Smartphone-Point startte zo’n vijf jaar geleden met haar eerste vestiging in Vught. Onze werkwijze en procedure bleek dermate succesvol dat we inmiddels zijn uitgebreid naar drie Smartphone-Point vestigingen. Naast Vught zijn we nu ook te vinden in Breda en Veghel. En het einde is nog niet in zicht… We blijven echter trouw aan onze basisgedachte: je Samsung tablet of smartphone mag nooit lang uit de lucht zijn, hij kan niet gemist worden.