MacBook Pro Retina 13.3 inch A1425 (2012-2013)

A1286

MacBook Pro Retina 13.3 inch A1425 (2012-2013)

Je MacBook A1286  is je office, je fotoalbum, je tv- en film scherm, je archiefkast en wat al niet meer. Alles in 1 plat stukje razendknappe technologie. En dat is handig. Maar dat betekent ook dat je er totaal afhankelijk van bent, dat je je MacBook niet missen kan. Geen dag, eigenlijk nog geen uur. Vanuit die gedachte is de formule van Smartphone-Point ontstaan. Vanuit de wetenschap dat gebruikers hun MacBook niet kunnen missen, is onze service erop gericht om elke reparatie in een zo kort mogelijke tijd zo perfect mogelijk uit te voeren.

Een reparatie binnen 2 uur

Niks terugbrengen naar de leverancier, opsturen naar de fabriek en maar afwachten wanneer je MacBook ooit weer retour komt, bij Smartphone-Point werken we anders. Een Macbook reparatie duurt hooguit 2 uur. Soms klaar terwijl je wacht, of klaar terwijl je even wat andere boodschappen doet. Maar 2 uur is 2 uur. Dat is de zekerheid die wij elke MacBook gebruiker garanderen.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

ModelOnderdeelDefectPrijs
Macbook Pro Complete top coverGlas scherm gebroken/Scherm geeft vlekken of werkt niet meer€ 425,-
Macbook Pro Toetsenbord Toetsen reageren niet of slecht€ 175,-
Macbook Pro AccuMacbook is snel leeg of laad slecht op€ 150-

Een reparatie zonder afspraak

Problemen aan je MacBook zijn vooraf niet in te plannen. Ze komen altijd op het verkeerde moment. Dat weten we als geen ander bij Smartphone-Point, dus als geen ander hebben wij hierop ingespeeld. Kom bij problemen met je MacBook direct naar een Smartphone-Point shop. Gewoon, binnen zonder afspraak. Een van onze ervaren reparateurs, die uitsluitend met de beste onderdelen werkt, gaat voor je aan de slag. Je kunt erbij blijven, wij zorgen ondertussen voor een kop koffie of thee, en gebruik de tijd door de reparateur honderduit te vragen over de MacBook. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken, zodat je de reparatie in kunt plannen tussen uw andere bezigheden door. Gebruik dan ons afspraakformulier waarop je kunt aangeven wanneer je met je MacBook bij een van onze vestigingen wil komen. Een dergelijke afspraak is handig wanneer wij een te vervangen onderdeel van je MacBook moeten bestellen.

Een reparatie met garantie

Nadat je MacBook weer gerepareerd is, en als nieuw functioneert, bieden wij je 12 maanden garantie aan op de reparatie. Bij herhaling van het probleem wordt je gratis geholpen dus. Overigens is die kans op herhaling uiterst klein. Dankzij onze jarenlange ervaring in het repareren van MacBooks en ons team zeer professionele reparateurs zijn wij als geen ander in staat problemen aan je MacBook definitief tot het verleden te laten behoren. En dat tegen zeer concurrerende tarieven. Kijk voor de standaardprijzen die wij hanteren op ons prijsoverzicht. Mocht het probleem aan je MacBook complexer zijn of niet vermeld staan op dit overzicht, dan hoor je altijd vooraf wat de reparatie gaat kosten.

Repareren in drie vestigingen

Smartphone-Point startte zo’n vijf jaar geleden met haar eerste vestiging in Vught. Onze werkwijze en formule was zo succesvol dat we inmiddels zijn uitgebreid naar drie Smartphone-Point vestigingen. Naast Vught zijn we nu ook te vinden in Breda en Veghel. En het einde is nog niet in zicht… We blijven echter trouw aan onze basisgedachte: een MacBook kun je niet missen, geen dag.