Je kan ‘m niet missen

Je kan ‘m niet missen

Het is je kantoor, je kroeg en je contact met de wereld. Welke device je ook gebruikt, een smartphone, een tablet, een pc of een combinatie van dit alles, één defect en je bent compleet onthand. Even off-line en je business stokt. Het devies voor elke device is: hij moet het doen, 24/7!  Smartphone-Point repareert goed en snel. Alles vanuit de wetenschap: je kunt ‘m niet missen, geen dag, geen halve dag en eigenlijk geen uur.

Transparant

Die gedachte vormt dan ook de basis van de werkwijze van Smartphone-Point: binnenlopen, meekijken tijdens de reparatie en nog geen half uur later weer buiten en bereikbaar. Tegen een concurrerend tarief en met 12 maanden garantie. Onze reparateurs laten zien wat ze doen en jij weet vooraf exact wat de kosten zijn. Transparant en duidelijk! En zo ben je er ook zeker van dat er niets onrechtmatig gebeurt met je privacygevoelige gegevens.

Professionele reparateurs

Smartphone-point werkt met professionele reparateurs. Allemaal intensief opgeleid binnen onze eigen Smartphone-Point organisatie, allemaal gedreven en doordrongen van het besef dat je ‘m niet kan missen. Het succes van Smartphone-Point is te danken aan onze solide betrouwbaarheid en goede dienstverlening. Elk technisch mankement wordt snel verholpen en op elke reparatie krijg je 12 maanden garantie op technische mankementen.

Vestigingen

Dankzij de transparante werkwijze, snelle service en sympathieke prijsstelling van Smartphone-Point maken we een forse groei door. Startte Smartphone-Point nog maar drie jaar geleden met een eerste vestiging in Vught, inmiddels zijn er ook Smartphone-Points in Breda. Allemaal op basis van dezelfde succesformule: binnenlopen zonder afspraak, meekijken met de reparatie en één consumptie later kun je alweer met  je gerepareerde device naar buiten.

Devices

Smartphone-Point repareert alle generaties van de bekende merken. De smartphones van

iPhone (iPhone 6 Plus, iPhone6, iPhone5s, iPhone5c, iPhone5, iPhone4s, iPhone4), Samsung

(Galaxy S2, Galaxy S3 mini, Galaxy S3, Galaxy S4 mini, Galaxy S4, Galaxy S5mini, Galaxy S5, Galaxy, Note 2, Note 3, Galaxy S6, Galaxy S
6 edge). Wat betreft tablets repareert Smartphone-Point de gehele iPad generatie (iPad Air 2, iPad Air,

iPad Mini 3, iPad Mini 2, iPad Mini, iPad 4, iPad 3, iPad 2), verder de iPod Touch 4 en de iPod Touch 5. Daarnaast hebben we specialistische reparateurs voor de Mac’s: de Macbook Air en de Macbook Pro Retina en de Macbook Pro. Voor deze laatste drie devices geldt een maximale reparatietijd van 2 uur. De iPad kent een maximale reparatietijd van 45 minuten. Voor de overige devices is 30 minuten de standaard.

Werkwijze

Je kunt je met je te repareren device zonder afspraak bij ons binnenlopen. Voor het gros van de reparaties geldt een reparatietijd van maximaal 30 minuten. Je kijkt mee met onze reparateurs, ziet wat er gebeurt, krijgt ondertussen iets te drinken en weet vooraf ook wat de reparatie gaat kosten. Alle standaardtarieven zijn ook te vinden op deze website. Deze werkwijze geldt voor al onze vestigingen: in Vught en Breda. Woon je wat verder weg van een SmartPhone-vestiging of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan kun je je Smartphone ook naar ons opsturen. Je kunt de reparatie aanmelden van ons opstuurformulier, en vervolgens aangetekend naar onze dichtstbijzijnde vestigingen
opsturen. Wij zorgen er voor dat je smartphone binnen 24 uur gerepareerd en retour gestuurd wordt. Dezelfde procedure kan gevolgd worden voor een iPad of iPod Touch. Ook hiervoor geld een 24 uur verzendservice.