iPod Touch 5 reparatie

iPod Touch 5 reparatie

iPod Touch 5 als nieuw?

Het kan verkeerd gaan met je iPod Touch 5: gebroken glas, beschadiging aan de behuizing door deuken of barsten of – nog erger – hij doet even niet wat-ie moet doen: bellen, appen, berichten, noem maar op. Allemaal ‘kwalen’ aan de fijne iPod Touch 5 die zo makkelijk verholpen kunnen worden. Dat weet Smartphone-Point als geen ander: een bedrijf dat binnen vijf jaar dé standaard heeft gezet als het gaat om het snel en doeltreffend herstellen van defecten aan de iPhone in het algemeen en de iPod Touch 5 reparatie.

Een iPod Touch 5 is altijd welkom

Smartphone-Point snapt als geen ander dat een iPod Touch 5 die ‘buiten dienst’ is zo snel als mogelijk weer aan de gang moet. Dat betekent dat wij werken volgens de formule: loop binnen zonder afspraak vooraf. U kunt daarvoor terecht bij een van de drie Smartphone-Point vestigingen in Nederland. Vooraf een afspraak maken hoeft dus niet, maar natuurlijk staat het je vrij toch even te bellen naar jouw dichtstbijzijnde vestiging om je bezoek vast te leggen.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €25,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 110,-

Je zit erbij en kijkt ernaar

Eenmaal binnen bij Smartphone-Point wordt je snel geholpen door een van onze reparateurs. Jij legt uit wat het probleem is, hij stelt een diagnose en gaat meteen aan de slag met je iPod Touch 5. Je krijgt de gelegenheid om mee te kijken tijdens de reparatie, je te verwonderen over al die superkleine onderdeeltjes, en over de fijntechnische handelingen van de reparateur bij het herstellen van de schade of het vervangen van de onderdelen.

Defecte onderdelen worden overigens altijd vervangen door de beste kwaliteit varianten. Je iPod Touch 5 ziet er daardoor altijd weer als nieuw uit!

 30 minuten later

30 minuten later, terwijl jij je drankje hebt genuttigd, krijg je je iPod Touch 5 weer als nieuw terug: problemen opgelost, weer bereikbaar, en je iPhone glimt weer als vanouds. Je hebt nog wat leuke tips opgestoken van onze medewerker en jij kan weer ongestoord met je iPod Touch 5 aan de slag. Wij zijn tevreden dat we je hebben kunnen helpen en geven je daarom ook nog een garantie van 12 maanden op de reparatie.

Alles gaat snel

Het gaat snel bij Smartphone-Point. Maar ook met Smartphone-Point. Met een gestage groei naar inmiddels drie vestigingen in Nederland heeft onze missie: ‘snel en beter’ geresulteerd in een enorme toename van reparaties. Voor het repareren van je iPod Touch 5 kun je terecht bij Smartphone-Points in Vught, Veghel en Breda. Er is overal voorzien in voldoende gratis parkeerruimte. En is er geen vestiging bij jou in de buurt ,dan kun je je iPod Touch 5 ook via de post bij ons ter reparatie aanbieden. Vul hiervoor het opstuurformulier in en stuur je iPod Touch 5 aangetekend naar een van onze vestigingen. En weet dat je binnen 24 uur je toestel weer gerepareerd terug hebt.

Hoe zijn de prijzen

Smartphone-Point werkt snel en goed. Maar tegen welke prijs? Ook daar zijn we zeer open over. Voor de meest voorkomende problemen of storingen aan je iPod Touch 5 hebben we standaard tarieven. Kijk even op de tarievenpagina en je weet vooraf waar je aan toe bent. En dat valt alles mee, want ook in onze prijsstelling willen we onze koppositie behouden.