iPhone

iPhone Reparatie

Glas kapot, geen geluid of een andere hinderlijke storing, wie kent niet het ongemak van een niet werkende iPhone. En altijd op het verkeerde moment, want nooit kan hij gemist worden. Off-line betekent geen business, geen contact en geen communicatie. Dat wil en moet je te allen tijde voorkomen. Tijd dus voor een korte stop bij SmartPhone-Point die er binnen 30 minuten voor zorgt dat je weer bereikbaar bent. Met de zekerheid van 12 maanden garantie, kapotte onderdelen die vervangen worden door de beste equivalenten en tegen een uiterst vriendelijke tariefstelling. Dat is ook Smartphone-Point! Kom snel langs voor uw iPhone reparatie.

Klik hieronder op jouw iPhone-model

Sympathiek

Loop binnen, geniet van een kop koffie en kijk ondertussen naar een van onze ervaren reparateurs die met de juiste onderdelen je iPhone weer als nieuw maakt. Het is leuk om te zien, je leert er wat van en ondertussen krijg je ook de nodige uitleg. En dat kost je dan niet meer dan 30 minuten. Na betaling van een zeer sympathiek bedrag, de tarieven van de standaard-reparaties vind je op deze website, ben je ook nog eens verzekerd van 12 maanden garantie op de technische onderdelen.

Transparant

Smartphone-Point mag zich de ‘uitvinder’ noemen van deze unieke werkwijze: snel en goed, transparant en betrouwbaar. Waarbij we een duidelijk inzicht in de kosten bieden. Onze reparateurs zijn binnen onze eigen Smartphone-organisatie intensief opgeleid en getraind. Het zijn professionals voor wie geen enkele iPhone nog geheimen heeft.

Binnenlopen, afspreken of opsturen

Binnenlopen, afspraak maken of opsturen? Het kan allemaal. Geeft je de voorkeur aan een vaste afspraak voor je reparatie, maak dan gebruik van ons afspraakformulier. Woon je wat verder weg of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, stuur je iPhone dan even op. Vul het opstuurformulier in, stop dit samen met je iPhone in een enveloppe en stuur het geheel aangetekend naar onze dichtstbijzijnde vestiging. Dankzij onze 24-uur service, kan je ook dan weer snel over je iPhone beschikken.

Zekerheid

Je wil hem niet missen, je hoeft hem niet te missen. Smartphone-Point heeft er haar missie van gemaakt om elke iPhone reparatie goed en snel uit te voeren. Met gebruik van de beste onderdelen, met de wetenschap dat er niets onrechtmatigs gebeurt met jouw privacygevoelige data en met de zekerheid van 12 maanden garantie.

Refurbished

Regelmatig bieden we gebruikte iPhones aan, door ons schoon gemaakt, waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien of gerepareerd. Gebruikt maar uiteindelijk weer als nieuw. Tegen een fractie van de nieuwprijs. Vooral een uitkomst voor degenen voor wie een aantrekkelijke prijs belangrijker is dan de laatste release…

Vestigingen

Smartphone-Point startte zo’n drie jaar geleden met haar eerste vestiging in Vught. Onze werkwijze en procedure bleek dermate succesvol dat we inmiddels zijn uitgebreid naar drie Smartphone-Point vestigingen. Naast Vught zijn we nu ook te vinden in Veghel en Breda. En het einde is nog niet in zicht… We blijven echter trouw aan onze basisgedachte: een iPhone mag nooit lang uit de lucht zijn, hij kan niet gemist worden