iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie

Stop bij een Smartphone-Point shop voor een iPhone XS reparatie!

Ben je de gelukkige bezitter van een iPhone XS, dan heb je gekozen voor een super geavanceerd toestel voorzien van de mooiste technologische snufjes. Je hebt met de i-Phone XS ook gekozen voor de zekerheid van een feilloos functionerende smartphone. Waar je altijd op kunt rekenen. Hoe irritant is het dan wanneer je onverwachts geconfronteerd wordt met problemen met je iPhone XS die ervoor zorgen dat je even met lege handen staat. Qua communicatie dan….

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Problemen met je iPhone XS? Keep cool. Want met een bezoek aan een van de Smartphone-Point shops heb je binnen een half uur weer een perfect werkende iPhone XS. Zonder mankeren. Zonder mankementen. Smartphone-Point werkt met hoog geclassificeerde reparateurs, specialisten op het gebied van de iPhone XS en die elk probleem in een handomdraai oplossen. En een bezoek aan een Smartphone-Point shop is zo simpel. Zonder afspraak loop je binnen. Je overhandigt de ‘patiënt’ aan een van onze medewerkers, kijkt tijdens zijn reparatie mee met zijn handelingen en binnen no time sta je weer buiten. Met je iPhone XS die weer als vanouds functioneert.

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld. (A+)€ 230,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld. (Origineel)€ 315,-
Behuizing/achterkanttAchterkant gebroken of kapot.€ 295,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 105,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 105,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 150,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 125,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 150,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 105,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 105,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 105,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 60,-
BatterijBatterij snel leeg/ toestel valt vaak spontaan uit.€ 75,-

Gegarandeerd en goed

Op een reparatie aan een iPhone XS ontvang je 12 maanden garantie. Bovendien ben je gegarandeerd van het gebruik van de beste kwaliteit iPhone XS onderdelen bij vervanging. En ook over de kosten doen we niet geheimzinnig: kijk op deze prijslijst voor de tarieven van de meest gangbare reparaties. Mocht het probleem aan jouw iPhone XS reparatie niet op deze lijst staan, dan laten we je vooraf weten wat de kosten zullen zijn.

Ervaring telt

Smartphone-Point heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze service, snelheid en kwaliteit. Dat klinkt redelijk arrogant om dat van jezelf te zeggen, vandaar dat we blij zijn dat anderen dat doen. Lees en leer van hun ervaringen, wijzelf doen dat ook.  Want al weten we alles van jouw iPhone XS
, we vinden het nog veel belangrijker dat jij alles uit je smartphone haalt wat erin zit.