iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatieiPhone SE reparatie

Help! Hij doet het niet

Smartphone-Point is dé specialist als het gaat om het repareren van de iPhone SE. Dankzij een jarenlange ervaring en kennis van de iPhones – even lang als het bestaan van deze populaire smartphones – zijn wij in staat om elk mankement aan de iPhone SE binnen no time voor je op te lossen. Wij weten als geen ander dat een iPhone SE die niet werkt een ramp is. Geen bereik is geen communicatie, geen communicatie is geen contact, geen contact is geen business. Zo werkt dat, en dat realiseren wij ons. Kom dus snel langs voor een iPhone SE reparatie.

Het kan snel

Een reparatie kan snel en moet snel. Geen eindeloos wachten op een afspraak, maar direct binnenlopen bij een Smartphone-Point vestiging. Die allemaal bemand zijn met uitstekende reparateurs, met veel kennis van iPhone SE-zaken, vrijwel elk probleem op weten te lossen en alles – hoe fijn is dat – binnen 30 minuten. Zij veraangenamen het wachten met een koffie/thee of een frisdrank, laten je graag meekijken terwijl zij je iPhone SE weer in nieuwstaat terugbrengen en hebben vaak ook nog handige tips voor je.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld. (A+)€ 35,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld. (Origineel)€ 50,-
Behuizing/achterkanttAchterkant gebroken of kapot.€ 95,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks.€ 25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 25,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 25,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 25,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 25,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 25,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
BatterijBatterij snel leeg/ toestel valt vaak spontaan uit.€ 25,-

 

Het is gegarandeerd goed

Onze medewerkers worden in-house opgeleid , getraind en krijgen op elke nieuwe iPhone release een intensieve bijscholing. Dat geldt dus ook voor de iPhone SE reparatie. Ze kennen elk minuscuul schroefje, onderdeeltje en weten alles van de verschillende functies.  Mochten er onderdelen van je iPhone SE vervangen moeten worden, dan gebruiken we daar natuurlijk de beste kwaliteit versies van. En dat op elke reparatie 12 maanden garantie zit, vinden wij de normaalste zaak van de wereld.

Tranparantie in tarieven

Voor reparaties aan je iPhone SE hanteren we transparante én concurrerende tarieven. Een overzicht daarvan vind je hier op de website. Dus geen verrassingen achteraf. We geven er de voorkeur aan dat je betaalt per pin. Na betaling ontvang je van ons een mail met een  factuur, met een btw-specificatie.

Waar of hoe

Smartphone-Point heeft drie vestigingen, verspreid over noord-brabant, allen goed bereikbaar en met een gratis parkeermogelijkheid voor de deur. Je kunt ons vinden in Veghel, Breda en Vught. We kunnen ons voorstellen dat je net te ver buiten het bereik van een van onze vestigingen woont. Dan kun je gebruik maken van onze opstuurservice. Daarvoor vul je het opstuurformulier in om vervolgens je iPhone SE aangetekend naar ons op te sturen. Gegarandeerd 24 uur later heb je hem weer terug. Gemaakt en wel!

Ervaring telt

Smartphone-Point heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze service, snelheid en kwaliteit. Dat klinkt nogal arrogant om van jezelf te zeggen, vandaar dat we blij zijn dat anderen dat doen. Lees en leer van hun ervaringen, wijzelf doen dat ook. Want al weten we alles van jouw iPhone SE, we vinden het nog veel belangrijker dat jij alles uit je smartphone haalt wat erin zit. Wil je blijvend profijt hebben en houden van je iPhone SE, blijf dan niet met een storing, een gebroken glas of een slecht werkende camera lopen. De oplossing is zo snel gevonden, dat is voor Smartphone-Point geen punt.