iPhone 8 reparatie

apple_iphone_7_black_frontiPhone 8 reparatie

Stop bij een Smartphone-Point shop voor een iPhone 8 reparatie!

Ben je de gelukkige bezitter van een iPhone 8, dan heb je gekozen voor een super geavanceerd toestel voorzien van de mooiste technologische snufjes. Je hebt met de i-Phone 8 ook gekozen voor de zekerheid van een feilloos functionerende smartphone. Waar je altijd op kunt rekenen. Hoe irritant is het dan wanneer je onverwachts geconfronteerd wordt met problemen met je iPhone 8 die ervoor zorgen dat je even met lege handen staat. Qua communicatie dan….

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Problemen met je iPhone 8? Keep cool. Want met een bezoek aan een van de Smartphone-Point shops heb je binnen een half uur weer een perfect werkende iPhone 8. Zonder mankeren. Zonder mankementen. Smartphone-Point werkt met hoog geclassificeerde reparateurs, specialisten op het gebied van de iPhone 8 en die elk probleem in een handomdraai oplossen. En een bezoek aan een Smartphone-Point shop is zo simpel. Zonder afspraak loop je binnen. Je overhandigt de ‘patiënt’ aan een van onze medewerkers, kijkt tijdens zijn reparatie mee met zijn handelingen en binnen no time sta je weer buiten. Met je iPhone 8 die weer als vanouds functioneert.

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.€ 70,-
Scherm (origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.€ 105,-
BehuizingBehuizing gebroken of kapot. €190,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen. €35,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan. €35,-
Batterij Uw iPhone is snel leeg of laadt slecht op. €25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen. €35,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen. €35,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken. €60,-
Oplaadpoort Uw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer. €35,-
Aan/uit knop U kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten. €35,-
Mute button Uw iPhone gaat niet meer op geluid uit. €35,-
Volume knop Harder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet. €35,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen. €35,-
FrontcameraU kunt geen selfies meer maken.
€35,-
Camera Lens Camera lens gebroken. €20,-

Gegarandeerd en goed

Op een reparatie aan een iPhone 8 ontvang je 12 maanden garantie. Bovendien ben je gegarandeerd van het gebruik van de beste kwaliteit iPhone 8 onderdelen bij vervanging. En ook over de kosten doen we niet geheimzinnig: kijk op deze prijslijst voor de tarieven van de meest gangbare reparaties. Mocht het probleem aan jouw iPhone 8 reparatie niet op deze lijst staan, dan laten we je vooraf weten wat de kosten zullen zijn.

Drie Smartphone-Point shops in Nederland

Onze knowhow van de iPhone familie gaat terug naar de introductie van de allereerste i-Phone, inmiddels ruim 8 jaar geleden. Gebaseerd op 8 jaar kennis, ervaring en specialistische opleidingen, heeft Smartphone-Point inmiddels drie vestigingen in Nederland bemand met professionele reparateurs. Je vindt ons in Breda, Veghel en Vught. Bij alle vestingen vind je een gratis parkeermogelijkheid en op alle locaties kun je op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Is langskomen een probleem? Geen probleem, want ook met onze opstuurservice beschik je binnen 24 uur weer over een perfect functionerende iPhone 8. Dat doe je door je smartphone aangetekend naar ons toe te sturen, samen met dit opstuurformulier. Wil je liever toch vooraf een vaste afspraak op een van onze locaties, geef dan op dit afspraakformulier het door jou gewenste tijdstip en locatie aan. We rekenen dan op je! Zoals jij en je iPhone 8 op Smartphone-Point kunt rekenen!

Ervaring telt

Smartphone-Point heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze service, snelheid en kwaliteit. Dat klinkt redelijk arrogant om dat van jezelf te zeggen, vandaar dat we blij zijn dat anderen dat doen. Lees en leer van hun ervaringen, wijzelf doen dat ook.  Want al weten we alles van jouw iPhone 8, we vinden het nog veel belangrijker dat jij alles uit je smartphone haalt wat erin zit.