iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6 PlusDe iPhone 6S plus Reparatie

Dit mag niet te lang duren!

De iPhone 6S plus wordt terecht de mooiste en beste iPhone genoemd en wordt gezien als het vlaggenschip van de iPhone familie. Logisch dan dat je 24/7 wil kunnen rekenen op je investering in dit staaltje van techniek. Elk geval van storing, defect of andere probleem aan je iPhone 6S plus is irritant en ongewenst.  En toch…, het kan gebeuren. Ook voor je iPhone 6s plus reparatie is een bezoek aan Smartphone-Point soms gewenst.

Niet langer dan 30 minuten

Smartphone-Point is dé specialist als het gaat om reparaties aan je iPhone 6s plus. We hebben inmiddels 8 jaar ervaring in en kennis van alle ins en outs van de iPhone familie en onze servicecentra zijn bemand met specialisten als het gaat om de hardware en software van de iPhone 6s plus reparatie. Dat betekent dan ook dat een reparatie aan je iPhone 6s plus nooit langer hoeft te duren dan 30 minuten. De formule van Smartphone-Point is even eenvoudig als slim: een afspraak maken vooraf is niet nodig. Je loopt gewoon binnen bij een van onze drie vestigingen en je wordt vrijwel direct geholpen.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(A+)€ 65,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(Origineel)€ 110,-
Behuizing/achterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 90,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 20,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 35,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 25,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 25,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 25,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 25,-

Altijd als nieuw

We meldden het al: bij elke Smartphone-Point vestiging waar je zonder afspraak binnen loopt word je vrijwel meteen geholpen. Schuif gezellig aan bij de reparateur die aan de slag gaat met jouw iPhone 6s plus, kijk mee tijdens de reparatie, drink een kop koffie en vraag hem alles wat je altijd al wilde weten over de iPhone 6s plus. We weten zeker dat je een stuk wijzer ons pand verlaat. Natuurlijk mét je iPhone 6s plus die weer als nieuw is, maar ook met 12 maanden garantie op deze reparatie. Goed om te weten is dat we in geval van vervanging altijd gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen voor je iPhone 6s plus.

Kennis is kracht

De unieke werkwijze van Smartphone-Point en de jarenlange reparatie-ervaring maken dat we in staat zijn om elk mankement of defect binnen no time op te sporen en te herstellen. Ook als het gaat om de iPhone 6s plus. Onze medewerkers worden bij de introductie van elke nieuwe iPhone generatie terdege opgeleid en bijgeschoold op de nieuwe hardware en software. Onze kennis en snelle service maakt ook dat we concurrerende tarieven kunnen hanteren. Voor standaard reparaties kennen we standaard prijzen. Deze kun je vinden op ons prijsoverzicht. Mocht de reparatie complexer zijn, dan krijg je van ons altijd vooraf een prijsopgave. Transparantie in werkwijze en kostenopbouw behoort tot onze kernmissie.

Onze shops

Inmiddels heeft Smarthone-Point in Nederland drie vestigingen. Je vindt ons in Veghel, Breda en Vught. Allemaal goed bereikbaar en allen met een gratis parkeermogelijkheid voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat je net te ver buiten het bereik van een van onze vestigingen woont. Dan kun je gebruik maken van onze opstuurservice. Daarvoor vul je het opstuurformulier in om vervolgens je iPhone 6s plus aangetekend naar ons op te sturen. Gegarandeerd 24 uur later heb je hem weer terug. Gemaakt en wel! Of geef je de voorkeur aan een vaste afspraak? Gebruik dan ons afspraakformulier waarmee je een exacte tijd en locatie kunt aangeven waarop we je kunnen verwachten.