iPhone 6 reparatie

iPhone 6iPhone 6 reparatie

Onthand en ontredderd!

Het zal je maar gebeuren…, je steun en toeverlaat in de vorm van je iPhone 6 vertoont kuren of heeft schade. Je denkt dat de ellende niet te overzien is: geen contact is geen zaken, je kunt niet bellen of gebeld worden. Kortom de wereld lijkt even onbereikbaar. En dat vraagt om actie, om zeer snelle actie. Immers, je iPhone 6 kun je niet missen, geen uur, en zeker geen dag. Gelukkig is er Smartphone-Point en die is wél altijd bereikbaar. Kom dus maar snel langs voor een iPhone 6 reparatie.

We lossen het op

Praktisch elke schade aan je iPhone 6 wordt binnen 30 minuten gerepareerd op een van de drie vestigingen van Smartphone-Point. Kom gewoon even langs, loop binnen, neem een drankje en 30 minuten later sta je weer buiten met je iPhone 6 die weer als nieuw is. Onze reparateurs, allemaal gedegen opgeleid binnen onze eigen organisatie en allemaal helemaal thuis in het hart van de iPhone 6, zijn slim en werken snel. Kijk mee terwijl hij zijn iPhone 6 reparatie uitvoert, het is leuk om te zien en je steekt er ook nog iets van op.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(A+)€ 45,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(Origineel)€ 65,-
Behuizing/achterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 90,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 20,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 25,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 25,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 25,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 25,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 25,-

Veilig en gegarandeerd

Bij elke reparatie blijven je persoonlijke gegevens beschermd. Die verzekering heb je. Daarnaast werken we alleen met de beste onderdelen van de iPhone 6, hetgeen je de zekerheid biedt dat je iPhone 6 zo origineel blijft als hij was bij je aankoop. Daarom geven we je ook een garantie van 12 maanden op de reparatie. Mocht er onverhoopt na reparatie een en ander nog niet naar behoren werken, dan maken we dit kosteloos weer in orde.

Waar en wanneer

Zoals gezegd, voor een reparatie aan je iPhone 6 kun je je zonder afspraak bij ons melden. Handig als je in de buurt woont van een van onze vestigingen (Vught, Veghel en Breda). We zijn daar van maandag tot en met vrijdag geopend tijdens kantooruren, op zaterdagochtend kun je tot 13.00 uur terecht. Natuurlijk kun je ook vooraf even bellen, zodat we een exact tijdstip met je afspreken. Een andere optie is dat je het toestel naar ons opstuurt. Dat is een kwestie van invullen van een opstuurformulier, even de aanwijzigingen volgen, verzenden en 24 uur later heb je je iPhone 6 gerepareerd retour.

Snel en deskundig

Met vijf jaar ervaring achter de rug op het gebied van iPhones, en een gedegen kennis van de iPhone 6 zijn de mensen van SmartPhone-Point in staat om elk mankement of defect binnen no time op te sporen en te herstellen. Zodat je binnen 30 minuten weer met een schadevrije iPhone 6 buiten staat. Tegen zeer concurrerend tarieven, onze prijslijst voor de meest voorkomende reparaties vindt je hier. Zo weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Mocht de schade minder standaard zijn of van een complexere aard, dan informeren we je vooraf wat een en ander gaat kosten.

Waar dan ook, hoe dan ook

SmartPhone-Point helpt je uit de brand. Altijd! En altijd snel. We weten als geen ander hoe onthand je bent als je iPhone 6 kuren vertoont. Dat is gewoon knap lastig, en dat moet zo kort mogelijk duren. En die wetenschap vormt de basis van de missie van SmartPhone-Point.