iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus Reparatie

Hij doet het niet meer…

Ook de iPhone 6 Plus, hoe goed ook, heeft bij tijd en wijle kuren. Als gevolg van een valpartij, een rondje in de wasmachine, een camera die niet meer wil wat jij wil, of zomaar een storing ‘out of the blue’. Maar welk mankement dan ook,  elke storing of schade wil je direct opgelost hebben. Vierentwintig uur zonder je iPhone, is een dag lang zonder communicatie. Dat wil je niet, zowel niet privé maar zeker niet voor je business. Dus snelheid is geboden. Laat SmartPhone-Point een iPhone 6 plus reparatie uitvoeren.

Hij doet het weer!

Elke reparatie van een iPhone 6 plus wordt snel en vakkundig uitgevoerd door Smartphone-Point. Door deskundige reparateurs, die je laten meekijken met hun handelingen, die je voorzien van koffie of thee en die je desgewenst uitleggen hoe je nog slimmer gebruik kunt maken van je iPhone 6 plus. Het vervangen van defecte onderdelen gebeurt met de beste equivalenten, waar nodig wordt het binnenwerk even netjes gecleand en nog geen 30 minuten verder is je iPhone 6 plus weer als nieuw. En dat tegen keurig vooraf gecommuniceerde tarieven die je terugvindt op onze prijslijst.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(A+)€ 60,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.€ 90,-
Behuizing/achterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 95,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks.€ 20,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 20,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 25,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 20,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 20,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 20,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 25,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 25,-

 

Binnen zonder kloppen

Je kunt met je iPhone 6 plus reparatie van maandag tot en met zaterdagochtend tijdens kantooruren binnenlopen bij een van de vestigingen van SmartPhone-Point. Zonder afspraak, zonder een belletje vooraf, gewoon, onze deur staat op genoemde dagen altijd open. Binnen zonder kloppen, noemen wij dat. Vanuit de wetenschap dat je ‘m niet kan missen, je iPhone 6 plus, bieden we een 30 minuten service wanneer het jou het beste uitkomt. Maar wil je helemaal op zeker, gegarandeerd zijn dat je op de door jou gewenste tijd geholpen wordt, dan kun je telefonisch een afspraak maken. Dan weet je helemaal zeker dat je meteen geholpen wordt.

Werkwijze

De mensen van Smartphone-Point zijn stuk voor stuk deskundig opgeleid in ons eigen trainingscentrum. Zij kennen alle ins en outs van de iPhone 6 plus, het kleinste onderdeel heeft geen geheimen meer voor hen. Kijk gerust eens mee tijdens de reparatie, je steekt er nog iets van op en de reparateurs vinden het leuk om je nog een en ander uit te leggen. Een klein halfuurtje later is je mini-kantoor weer als nieuw. Bovendien ben je verzekerd van 12 maanden garantie op de reparatie. Dit kunnen we bieden omdat we uitsluitend werken met de beste kwaliteit onderdelen voor de iPhone 6 plus.

Onze vestigingen

Inmiddels heeft Smartphone-Point drie vestigingen. Mooi verspreid over het land, te weten in Veghel, Vught en Breda. Maar dan nog kan het zo zijn dat je er de voorkeur aangeeft je defecte iPhone 6 Plus naar ons op te sturen. En ook dat kan. In de wetenschap dat we 24 uur nodig hebben voor het repareren en retour zenden van je defecte iPhone 6 plus, kan dat voor jou wellicht de meest gunstige oplossing zijn. Dat betekent dat je het opstuurformulier even moet invullen volgens de instructies en hem vervolgens aangetekend opstuurt. En gegarandeerd, 24 uur later heb je je iPhone 6 plus als nieuw retour! Het enige waar wij dan niet voor kunnen zorgen, is het kopje koffie….