iPhone 5C reparatie

iPhone 5c Reparatie

Het komt altijd ongelegen

Stel je voor, je staat op het punt op vakantie te gaan en je krijgt stukken aan je iPhone 5c: het glas is gebroken, het bereik is ineens slecht of je camera werkt niet naar behoren. Dan ben je even behoorlijk onthand, is haast geboden en zoek je naar een betrouwbaar adres dat je snel uit de spreekwoordelijk brand helpt. Voor een iPhone 5C reparatie is Smartphone-Point, hét reparatieservicebedrijf voor smartphones ‘the place to be’. Waarom? Omdat we weten dat elke smartphone bezitter geen dag zonder kan. Je kan hem niet missen! (en ons ook niet).

Loop maar binnen

Onze werkwijze is simpel, transparant en we zijn volledig ingericht op snelle service zonder afspraak. Dus is het een kwestie van zonder afspraak bij een van onze vestigingen binnenlopen, de iPhone 5c overhandigen aan een van onze medewerkers, je een kop koffie of thee laten inschenken en rustig op de vingers kijken van de reparateur. Die als een volleerd specialist binnen enkele minuten de kwaal gedetecteerd heeft, eventueel kapotte onderdelen vervangt door de beste kwaliteit nieuwe, en vervolgens je nog eens uitlegt wat de bijzondere ‘ins en outs’ zijn van jouw iPhone 5c reparatie. En 30 minuten later sta je weer buiten.

Met de verzekering dat je 12 maanden garantie hebt op de reparatie!

De prijzen zijn exclusief €15,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(A+)€ 45,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld. (Origineel)€ 60,-
Behuizing/achterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 95,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 35,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 35,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks.€ 35,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 35,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 35,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 45,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 45,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 45,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 45,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 45,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 45,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 30,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 25,-

 

Brengen of sturen

In de inmiddels drie vestigingen van Smartphone-Point werken reparateurs die intensief zijn opgeleid en regelmatig bijgeschoold worden en die inmiddels kunnen bogen op een jarenlange i-Phone ervaring. Een iPhone 5c reparatie heeft voor hen geen enkel geheim meer, vandaar ook dat we zulke korte reparatietijden kunnen aanbieden. Zoals al gemeld kun je binnenlopen zonder afspraak, maar natuurlijk mag je ook een telefonische afspraak maken. En is het te lastig om bij een van onze vestigingen langs te komen, dan adviseren we je gebruik te maken van een opstuurformulier. Wanneer je alle gegevens op dit formulier hebt ingevuld, kun je de i-Phone 5c aangetekend aan ons toesturen. Je mag er op rekenen dat je hem dan binnen 24 uur weer terug hebt. Als nieuw en weer werkend!

Waar zitten wij?

Hoewel we nog geen vijf jaar bestaan, beschikken we inmiddels wel over drie vestigingen in Nederland. In Noord Brabant vind je ons in Veghel, Breda en in Vught. Bij alle vestigingen is het makkelijk en gratis parkeren.

Zeker en goed

Iedere iPhone 5c die ter reparatie bij ons wordt aangeboden kent geen geheimen meer voor ons. Hoewel…, met jouw eigen informatie opgeslagen op je iPhone 5c wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan. Wij respecteren je privacy. Voor het vervangen van defecte onderdelen worden alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt. Daarmee wordt de gekende kwaliteit van je iPhone 5c behouden.

Transparante prijsinfo

Bij een defect aan je iPhone 5c wil je vanzelfsprekend graag vooraf weten waar je aan toe bent als het gaat om de reparatie tarieven. We hanteren dan ook een overzichtelijke prijslijst waarop de prijzen staan van de meest voorkomende reparaties. Mocht er sprake zijn van een afwijkende reparatie of een combinatie van verschillende defecten aan je iPhone 5c, dan hoor je vooraf wat hiervoor de financiële consequenties zijn. Je kunt ervan overtuigd zijn dat we je eerlijk voorlichten en deskundig adviseren. Ook dat is Smartphone-Point!