iPhone 5 reparatie

iPhone 5 Reparatie 

Mijn iPhone 5

De iPhone 5, nog steeds een populair model in de iPhone familie, kent veel tevreden gebruikers. Hij is van de generatie die functioneel een prima all-in-one toestel is voor bellen, fotograferen, muziek luisteren en voorzien is van een goede opslagfunctie voor data en foto’s. Kortom, je handig mini-archief en je contact met de buitenwereld, met je vrienden, je kinderen of je zakenrelaties. Wat zou je nog zonder moeten. Niets! Dat betekent dan ook dat je blind op je iPhone 5 wil kunnen rekenen. Altijd.

En toch…, hulp gezocht

Hoe ingenieus, hoe compact ook, ook een iPhone 5 kan je ineens in de steek laten. Of het nu een  kwestie is van eigen schuld – laten vallen – of van overmacht – microfoon werkt slecht, hij laadt niet meer op of je hebt problemen met de buttons (om maar een paar voorbeelden te noemen), het moet gerepareerd. En graag snel. Dan komt Smartphone-Point om de hoek kijken, dé onderneming die het repareren van de iPhone 5 reparatie tot haar specialisme heeft gemaakt. En die werkt volgens een unieke formule.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Scherm (A+)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(A+)€ 35,-
Scherm (Origineel)Glas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.(Origineel)€ 60,-
Behuizing/achterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 95,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 35,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 35,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks.€ 35,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 35,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 35,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 35,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 35,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 35,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 45,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 45,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 45,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 35,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 25,-

De unieke formule

Een defect aan de iPhone 5 wil je zo snel mogelijk verholpen hebben. Vanuit dat uitgangspunt werkt Smartphone-Point. Je loopt gewoon bij ons binnen, hoeft vooraf geen afspraak te maken, neemt plaats aan een van onze lange tafels, tegenover de reparateur die jouw iPhone 5 gaat ‘behandelen’. We vragen of je iets wil drinken, ‘jouw’ reparateur nodigt je uit om even mee te kijken naar zijn handelingen, hij neemt alle tijd om vragen met betrekking tot je iPhone 5 te beantwoorden en voor je het weet krijgt je je iPhone 5 als nieuw weer terug. En dit alles binnen 30 minuten.

En er is meer

In die 30 minuten zijn defecte onderdelen van je iPhone 5 indien nodig vervangen door nieuwe, de beste onderdelen, blijven je privégegevens beschermd en wordt hij ook nog even schoongemaakt. Op de gehele reparatie krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Hoe blij ga je dan naar buiten?

Altijd bereikbaar

Voor een Smartphone-Point vestiging kun je terecht in Vught en Breda De adressen vind je hier op de site. Tijdens kantooruren (tot 18.00 uur) en op zaterdagochtend (tot 13.00) ben je zonder afspraak welkom. Wanneer je daar de voorkeur aan geeft, mag je ook altijd vooraf naar de vestiging van je keuze bellen om je komst aan te melden. En is het echt te lastig of te ver om naar een vestiging te komen, maak dan gebruik van onze opstuurservice. Vul daarvoor het opstuurformulier correct in en verzend je iPhone 5 aangetekend naar ons. Je mag er dan op rekenen dat je binnen 24 uur de gerepareerde iPhone 5 weer op de mat hebt liggen. En daarmee de wereld weer binnen je bereik.

Wat kost dat?

Voor de iPhone 5 reparatie hanteren we standaardtarieven die je terugvindt op onze tarievenpagina. Onze prijsstelling is alleszins vriendelijk, je betaalt niet te veel, je weet altijd waar je aan toe bent en voor reparaties die niet op de tarievenlijst staan laten we je vooraf weten waar je aan toe bent. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Al verrassen we je graag, maar dan liever in de vorm van een uitstekende service, een snelle reparatie en de zekerheid van kwaliteit.