iPhone 4S reparatie

iPhone 4S reparatie

 iPhone 4S als nieuw?

Het kan verkeren met je iPhone 4S: gebroken glas, beschadiging aan de behuizing door deuken of barsten of – nog erger – hij doet even niet wat-ie moet doen: bellen, appen, berichten, noem maar op. Allemaal ‘kwalen’ aan de trouwe iPhone 4S die zo makkelijk verholpen kunnen worden. Dat weet Smartphone-Point als geen ander: een bedrijf dat binnen vijf jaar dé standaard heeft gezet als het gaat om het snel en doeltreffend herstellen van defecten aan de iPhone in het algemeen en de iPhone 4S reparatie in het bijzonder.

Een iPhone 4S is altijd welkom

Smartphone-Point snapt als geen ander dat een iPhone 4S die ‘buiten dienst’ is zo snel als mogelijk weer aan de gang moet. Dat betekent dat wij werken volgens de formule: loop binnen zonder afspraak vooraf. U kunt daarvoor terecht bij een van de drie Smartphone-Point vestigingen in Nederland. Vooraf een afspraak maken hoeft dus niet, maar natuurlijk staat het je vrij toch even te bellen naar jouw dichtstbijzijnde vestiging om je komst vast te leggen.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.€ 50,-
AchterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 25,- (geen Montagekosten)n
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks. (nieuw scherm is vaak verplicht bij deze reparatie).€ 25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 25,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 20,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 25,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 25,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 25,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 15,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 20,-

Je zit erbij en kijkt ernaar

Eenmaal binnen bij Smartphone-Point wordt je snel geholpen door een van onze reparateurs. Jij legt uit wat het probleem is, hij stelt een diagnose en gaat meteen aan de slag met je iPhone 4S. Je krijgt de gelegenheid om mee te kijken tijdens de reparatie, je te verwonderen over al die superkleine onderdeeltjes, en over de fijntechnische handelingen van de reparateur bij het herstellen van de schade of het vervangen van de onderdelen.

Defecte onderdelen worden overigens altijd vervangen door de beste kwaliteit varianten. Je iPhone 4S ziet er daardoor altijd weer als nieuw uit!

 30 minuten later

30 minuten later, terwijl jij je drankje hebt genuttigd, krijg je je iPhone 4S weer als nieuw terug: problemen opgelost, weer bereikbaar, en je iPhone glimt weer als vanouds. Je hebt nog wat leuke tips opgestoken van onze medewerker en jij kan weer ongestoord met je iPhone 4S de wereld bereiken. Wij zijn tevreden dat we je hebben kunnen helpen en geven je daarom ook nog een garantie van 12 maanden op de reparatie.

Alles gaat snel

Het gaat snel bij Smartphone-Point. Maar ook met Smartphone-Point. Met een gestage groei naar inmiddels drie vestigingen in Nederland heeft onze missie: ‘snel en beter’ geresulteerd in een enorme toename van reparaties. Voor het repareren van je iPhone 4s kun je terecht bij Smartphone-Points in Vught, Veghel en Breda. Er is overal voorzien in voldoende gratis parkeerruimte. En is er geen vestiging bij jou in de buurt ,dan kun je je iPhone 4s ook via de post bij ons ter reparatie aanbieden. Vul hiervoor het opstuurformulier in en stuur je iPhone 4S aangetekend naar een van onze vestigingen. En weet dat je binnen 24 uur je toestel weer gerepareerd terug hebt.

Hoe zijn de prijzen

Smartphone-Point werkt snel en goed. Maar tegen welke prijs? Ook daar zijn we zeer open over. Voor de meest voorkomende problemen of storingen aan je iPhone 4S hebben we standaard tarieven. Kijk even op de tarievenpagina en je weet vooraf waar je aan toe bent. En dat valt alles mee, want ook in onze prijsstelling willen we onze koppositie behouden.