iPhone 4 reparatie

iPhone 4 Reparatie

De eerste, de beste

Hij was ooit de eerste, en nog steeds een beste, je iPhone 4. De aartsvader van een generatie smartphones die de wereld destijds totaal veranderde. En er zijn nog steeds veel gebruikers die enorm gehecht zijn aan de iPhone 4. Dat snappen wij, want normaal is er niets mis met de iPhone 4. Tenzij…, er iets mis met hem is. Dan zijn de rapen gaar. Je wil hem niet kwijt, hij is nog niet op zijn eind, en missen kun je hem geen moment. Op dat moment komt Smartphone-Point graag in beeld!

Ook onze eerste

Smartphone-Point, inmiddels in drie steden in Nederland gevestigd, is ontstaan vanuit de fascinatie van onze directeur/oprichter voor alle geheimen zoals destijds verpakt in de iPhone 4. Geheimen die hij wist te ontfutselen, overigens na uitgebreide studie, documentatie en trainingen, en die de basis vormden van het bedrijf Smartphone-Point. Zijn kennis is inmiddels overgebracht op een groot team van reparateurs die met dezelfde fascinatie voor en kennis van de iPhone 4 elk mankementje binnen no time weten op te lossen.

De prijzen zijn inclusief btw maar exclusief €15,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm gebroken/ strepen in beeld scherm/ geen beeld.€ 50,-
AchterkantAchterkant gebroken of kapot.€ 25,- (geen Montagekosten)
Behuizing/ chrome randBehuizing beschadigd, deuken of beschadigingen zijkant.€ 85,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.€ 25,-
HomebuttonHomeknop functioneert niet tot nauwelijks. (nieuw scherm is vaak verplicht bij deze reparatie).€ 25,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
GezichtsensorSchermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.€ 25,-
CameraU kunt geen foto's of video's meer maken.€ 20,-
OplaadpoortUw iPhone laadt slecht/niet op, of maakt geen verbinding met uw computer.€ 25,-
Oortelefoon ingangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.€ 25,-
Aan/uit knopU kunt uw iPhone niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 25,-
Mute buttonUw iPhone gaat niet meer op geluid uit.€ 25,-
Volume knopHarder of zachter zetten van de volume werkt nauwlijks tot niet.€ 25,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 15,-
BatterijUw iPhone is snel leeg of laadt slecht op.€ 20,-

Kom maar langs

Kom maar op met je kapotte iPhone 4. We stellen er nog steeds een eer in om elke iPhone 4 weer als nieuw aan je terug te geven. Onze bedrijfsfilosofie is helder: binnen lopen zonder afspraak, aanschuiven bij een van onze reparateurs en meekijken met zijn werkzaamheden. We hebben je intussen een drankje geserveerd en jij hebt de gelegenheid om allerlei vragen over je iPhone 4 op je reparateur af te vuren. Vindt hij nog leuk ook.

Even later

Een half uur, dus slechts 30 minuten, later is je iPhone 4 weer klaar voor nog een hele tijd trouwe dienst. Daar kun je op vertrouwen, evenals op de manier waarop onze medewerkers met je privé gegevens omgaan. Wat van jou is blijft van jou. Natuurlijk moet er nog wel even afgerekend worden – we geven de voorkeur aan pinbetalingen – maar ook qua kosten spelen we open kaart. Voor de meest voorkomende problemen hanteren we standaardtarieven die je vindt op het tarievenoverzicht. Voor uitzonderlijke reparaties brengen we je vooraf op de hoogte van de kosten. Overigens, onze prijsstelling is bijzonder sympathiek (horen wij van klanten).

Waar zitten we

Zoals gezegd tellen we op dit moment drie vestigingen: in Breda, Veghel en Vught. Allen zijn ze bemand met deskundige specialisten, intensief opgeleid en regelmatig bijgeschoold. Vind je het handiger vanwege je eigen locatie om de iPhone 4 per post naar ons toe te sturen, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Een kwestie van dit opstuurformulier exact invullen, aangetekend bij de post aanbieden en 24 uur later heb je hem weer thuis.

Lang plezier van iPhone 4

We willen het nog een keer benadrukken: de iPhone 4 blijft een eersteling die het verdient om met alle zorg omringd te worden. Wat goed is, is goed. Dat is ook de mening van de trouwe iPhone 4 gebruiker. En gelijk hebben ze, vinden we hier bij Smartphone-Point. Want ook wij verloochenen niet graag onze roots. En die lagen bij de iPhone 4!