iPad

iPad Reparatie

Voor elke intensieve iPad gebruiker komt een defect aan de iPad nooit op een gelegen moment. Of het nou een kwestie is van een beschadiging (glas kapot) of een probleem met je software, het komt er meestal op neer dat je even verstoken bent van allerlei communicatie en routines. Geen krant, geen mail, geen muziek en geen beeld. Kom dus snel langs voor uw iPad reparatie.

Gelukkig is er voor elk probleem aan je iPad, ook altijd een oplossing: en dat is Smartphone-Point, hét adres voor alle reparaties aan je iPad.

Kies hieronder je iPad:

Of kies hier je iPod:

iPad Familie

Smartphone-Point werkt met uiterst deskundige reparateurs voor wie geen enkele iPad reparatie geen enkel geheim meer heeft. En dat geldt voor de hele iPad familie, van de iPad 2 tot en met de iPad 4 en inclusief de Air en de Mini versies uit deze serie. De kosten voor alle standaard problemen of reparaties vind je terug op een overzichtelijk prijzentabel waarop de meest voorkomende reparaties staan aangegeven. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook het uitdeuken van de behuizing. Kijk voor de tarieven op ons prijsoverzicht. Mochten er complexere problemen zijn met je iPad die buiten de standaard tarieven vallen, dan informeren we je altijd vooraf over de reparatiekosten.

Als nieuw

Vrijwel elk probleem met je iPad heeft Smartphone-Point binnen no time opgelost. En dan hebben we het over een maximale reparatietijd van 45 minuten. Binnen die termijn zorgen ze ervoor dat je iPad weer als nieuw is en naar behoren functioneert. Kapotte onderdelen worden vervangen door de beste versies, er wordt gekeken of je software nog up-to-date is en terwijl je meekijkt krijg je ook nog wat slimme tips van onze medewerkers.

Gegarandeerd

Smartphone-Point bestaat inmiddels vijf jaar en heeft even zoveel vestigingen in Nederland. We werken zonder afspraak, dus het is een kwestie van gewoon binnenlopen. Terwijl onze reparateur zich buigt over jouw iPad, zorgen wij voor een kop koffie of thee om het wachten te veraangenamen.  Natuurlijk kun je de iPad ook bij ons achterlaten en later weer ophalen. Bovendien hebben we ook een verzendservice. Samen met een ingevuld opstuurformulier stuur je de iPad aangetekend naar ons op en 24 uur later heb je hem weer als nieuw op jouw adres. En voor elke reparatie geldt: vriendelijke prijzen, een transparante dienstverlening en altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Waar vind je Smartphone-Point

Met inmiddels drie Smartphone-Point vestigingen is er altijd wel een servicedesk bij jou in de buurt. Zo zitten we in Breda, Veghel en Vught. Overal met een goede gratis parkeermogelijkheid. Zoals gezegd, je loopt binnen zonder afspraak, een afspraak maken mag ook via een afspraakformulier  of je maakt gebruik van onze opstuurservice. Het is dus een kwestie van kiezen, het is altijd goed, zolang je maar voor Smartphone-Point kiest!