iPad mini reparatie

iPad mini Reparatie

Eerste hulp voor iPad mini reparatie

Heb je zo’n prachtig staaltje design en technologie in je bezit, compact en slim, gaat ie haperen of krijg je stukken. Daar had je dus even niet op gerekend. En toch…, het kan gebeuren. De ervaring van Smartphone-Point is gelukkig dat er altijd wel een mouw aan te passen is. Door ons! Want het moet al heel gek lopen, als wij niet snel en goed je iPad mini reparatie kunnen herstellen.

Loop binnen

Voor bijna elke storing van of beschadiging aan je iPad mini kun je spontaan bij Smartphone-Point binnen lopen en aanschuiven bij een van onze medewerkers. Onze reparateurs zijn professionals die met veel kennis je iPad mini onderzoeken, repareren en je deze binnen 45 minuten weer als nieuw overhandigen. Of het nu gaat om een beschadiging van de behuizing, een interne storing of apps die niet naar behoren functioneren, bijna nooit staan onze mensen voor een raadsel. Ze zijn dan ook intensief opgeleid in ons eigen trainingcentrum en worden regelmatig bijgeschoold.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 75,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 70,- + nieuw glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 65,- + nieuw glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw glas
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 25,- + nieuw glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.inbegrepen in glasscherm
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw glas
Volume buttonGeluid iPad kunt u niet meer bedienen met de volume knoppen.€ 25,- + nieuw glas

 

Hoogste kwaliteit onderdelen

We zeiden het al, na de reparatie van je iPad mini verlaat je Smartphone-Point drie kwartier later met een zo goed als nieuwe iPad mini. Defecte onderdelen zijn eventueel vervangen door de beste equivalenten. Tijdens de reparatie kun je desgewenst meekijken, waarbij onze reparateurs het een sport vinden om elke vraag die je over je iPad mini hebt te beantwoorden. Dus vraag maar raak. En terwijl jij toekijkt, zorgen wij voor een kopje koffie of thee. Wij noemen dat optimale service, net als de 12 maanden garantie die we je op de reparatie aanbieden.

 

Waar en wanneer

Smartphone-Point heeft op drie locaties in Nederland een vestiging. Ooit begonnen in Vught, kun je ons nu ook vinden in Veghel en Breda. Elke Smartphone-Point heeft een goede en gratis parkeermogelijkheid. De openingstijdens van alle Smartphone-Points zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, terwijl je op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur met je iPad mini bij ons terecht kan. Blijft het toch lastig voor je, dan kennen we nog de opties Reparatie op Afspraak of onze Verzendservice. Voor een reparatie op afspraak vul je een afspraakformulier in waarop je aangeeft welke tijd en welke vestiging jou het beste schikt. Wil je de defecte iPad mini aan ons opsturen, gebruik dan het opstuurformulier; dit ingevulde formulier stuur je samen met je iPad mini aangetekend naar ons op.

Je kunt erop rekenen dat je hem slechts 24 uur later weer gerepareerd retour hebt.

Vriendelijke prijzen

Smarthone-Point is dé specialist als het gaat om het ondersteunen van de iPad mini. Deze tablet gaat lang mee, mits je hem goed onderhoudt. Zoals dat geldt voor elk stukje technologie. Voor de standaard reparaties die wij uitvoeren hanteren wij ook standaard sympathieke prijzen. Op ons prijzenoverzicht vind je deze tarieven. Mocht het defect aan je  iPad mini buiten deze standaardprijzen vallen, dan geven we je vooraf een exacte prijsopgave van de te verwachte kosten.

Haal het maximale uit je mini

Een investering in je iPad mini blijft de moeite waard als je hem op tijd laat repareren of onderhouden. Smartphone-Point zorgt ervoor dat je het maximale uit je iPad mini haalt.