iPad mini 3 reparatie

iPad mini 3 Reparatie

Dat doen wij!

Het zal je maar gebeuren. Al tijden vaar en vertrouw je blind op je iPad mini 3, je kunt ermee lezen en schrijven, en dan opeens. Stukken! Ellende! Storing! Wat er ook aan de hand is en wat ook de oorzaak is, je bent onthand zonder je iPad mini 3. Daar gaat je digitaal geheugen, denk je in de paniek van het moment. Cool down! Smartphone-Point is er voor je. Zes dagen in de week zijn we open en bereikbaar om elk probleem aan de iPad mini 3 uit de wereld te helpen. Kom dus snel langs voor een iPad mini 3 reparatie.

Zo simpel, zo slim

Smartphone-Point is een expert als het gaat om het weer als nieuw laten functioneren van je iPad mini 3. We werken met gedegen specialisten, kenners van de iPad 3 mini die je graag en snel van dienst zijn. Smartphone-Point heeft drie vestigingen in Nederland. Je loopt zonder afspraak bij een van die vestigingen binnen, legt je probleem uit, overhandigt je iPad mini 3 aan een van onze medewerkers en…, geheid dat je 45 minuten later weer buiten staat. Opgelucht, want je hebt  je digitale wereld weer ‘under control’.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks. (Op dit moment alleen Zwart)€ 85,-

Succesvolle formule

Wat ooit begon met één ‘nerd’, die niet rustte voordat hij alle geheimen van het technisch en technologisch staaltje van vernuft in de iPad mini 3 had ontrafeld, is anno nu een succesvolle onderneming die bemand is met al even gedreven iPad kenners. Die kennis maakt dat elke reparatie aan een iPad mini 3 binnen 45 minuten kan worden afgerond. Voor jou betekent het dat je de gelegenheid krijgt om over de schouder (alhoewel je tegenover hem zit) van de reparateur mee te kijken, dat je hem van alles kan vragen en dat hij je nog veel iPad mini 3 wijsheden onthult. En dat je ondertussen van hem ook nog iets te drinken krijgt aangeboden, is dan mooi meegenomen.

Wat ook mooi meegenomen is, is je iPad mini 3 na afloop van de reparatie. Die is weer als nieuw, er is nog even met een poetslapje overheen gegaan, en je krijgt als bonus ook nog eens 12 maanden garantie op de reparatie. Dat wij bij die reparatie alleen maar gebruik maken van de beste onderdelen van de iPad mini 3 vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

Dichtbij of op afstand

Vught, Veghel en Breda, dat zijn de plaatsen waar Smartphone-Point een vestiging heeft. Als dat bij jou in de buurt is, dan is de reparatie aan je iPad mini 3 een fluitje een cent. En van 45 minuten! De openingstijden van onze vestigingen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, terwijl je op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht kunt. Woon je verder weg, of vind je dat handiger, dan kun je ook gebruik maken van onze verzendservice. Het invullen van een opstuurformulier volstaat, waarna je het formulier en de iPad mini 3 naar ons toestuurt. Wij zorgen ervoor dat je de iPad mini 3 binnen 24 uur weer tot je beschikking hebt. En weer zorgeloos kan gebruiken. Daar zorgt Smartphone-Point graag voor! Een iPad mini 3 reparatie binnen 24 uur!