iPad mini 2 reparatie

iPad mini 2 reparatie

Maximale inzet

Ook een iPad mini 2 kan zeer volwassen problemen vertonen. En dat is niet fijn. Altijd op het verkeerde moment, nooit komt het gelegen. Want eenmaal aan de iPad mini 2, kun je niet meer zonder. Geen dag. Dat weten we bij Smartphone-Point, en daarop anticiperen we ook in onze gehele bedrijfsvoering. Je wilt weer aan de slag, en snel graag. Dat kan, komt maar langs bij Smartphone-Point. We zetten ons graag maximaal in voor je iPad mini 2 reparatie.

Dankzij experts

Smartphone-Point is een snelgroeiende organisatie met inmiddels drie landelijke vestigingen, elk bemand door een team van specialisten als het gaat om het repareren van de iPad mini 2. Zij zijn intensief opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold en zijn experts als het gaat om het snel onderkennen en verhelpen van defecten aan de iPad mini 2. Geen probleem of ze hebben er een oplossing voor. En snel.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 75,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 70,- + nieuw glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 65,- + nieuw glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw glas
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 25,- + nieuw glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.€ 25,- + nieuw glas
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw glas
Volume buttonGeluid iPad kunt u niet meer bedienen met de volume knoppen.€ 25,- + nieuw glas

 

Een stuk wijzer

Dus…, werkt je iPad mini 2 niet naar behoren of heb je een schadeprobleem, loop dan zonder afspraak binnen bij een van de vestigingen van Smartphone-Point. Zo simpel kan het zijn. Je wordt snel geholpen, kijkt mee terwijl onze reparateur zich verdiept in jouw iPad mini 2, je krijgt ondertussen nog een consumptie aangeboden en onze mensen vinden het leuk om je tijdens de reparatie nog allerlei ins en outs te vertellen over de geheimen van de iPad mini 2. En daar steek je best leuke tips van op. Enfin, nog geen 45 minuten later sta je weer buiten, een stuk wijzer en vast ook blij dat je iPad mini 2 weer als nieuw functioneert.

Kost dat?

Op onze tarieventabel vind je een overzicht van de prijzen van de meest gangbare reparaties. Daarmee weet je vooraf waar je qua kosten aan toe bent. En mocht het zo zijn dat de werkzaamheden aan jouw iPad mini 2 wat complexer of langdurige zijn dan standaard, dan hoor je vooraf wat hiervan de kosten zijn. En dan staat het jou vrij om hier al dan niet toe te besluiten. Natuurlijk adviseren wij je graag wat raadzaam is. Verder bieden we je op elke reparatie een garantie van 12 maanden aan.

Waar of hoe

Zoals gemeld heeft Smartphone-Point inmiddels drie vestigingen waar je je iPad mini 2 ter reparatie kunt aanbieden. Woon of werk je in de buurt van Veghel, Vught of Breda, dan is een bezoekje zo geregeld. Spontaan, of wanneer je daar prijs op stelt, door het maken van een afspraak via een afspraakformulier. Is dat voor jou logistiek gezien toch lastig, maak dan gebruik van onze verzendservice voor de iPad mini 2. Vul daartoe het opstuurformulier in en stuur dit samen met je iPad mini 2 aangetekend naar ons toe. Gegarandeerd dat je je iPad mini 2 24 uur later weer retour hebt. Natuurlijk weer als nieuw! Wij voeren correct uw iPad mini 2 reparatie uit.

Het slimme van Smartphone-Point

De kwaliteit van onze service, de transparantie van onze manier van werken en de vriendelijke prijzen, dat zijn de pijlers onder ons succes. Als geen ander weten wij hoe frustrerend het is om je iPad mini 2 te moeten missen. En als geen ander weten wij dat je met de iPad mini 2 ooit koos voor kwaliteit en dat je die kwaliteit ook wil behouden. En daar zorgt Smartphone-Point voor!