iPad Air reparatie

iPad Air Reparatie

Smartphone-Point helpt snel

De iPad Air, die in 2013 werd geïntroduceerd, heeft naam gemaakt als alleskunner, die uitblinkt op veel aspecten. Toch kan ook een veel geroemde tablet als de iPad Air wel eens even uit de lucht zijn. Om wat voor de reden dan ook: gevallen, een homebutton die niet werkt, problemen met Wifi of Bluetooth of problemen met de accu. Dan zit er niet veel anders op dan even een ritje naar Smartphone-Point, hét adres voor snelle en goede iPad Air reparatie.

Wie zijn wij?

Smartphone-Point is een snelgroeiende reparatie- en service organisatie voor onder meer smartphones en tablets. Die groei hebben we voor een belangrijk deel te danken aan ons business model: binnenlopen zonder afspraken, snelle service, transparante prijzen en het toepassen van uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. In betere handen dan die van onze intensief opgeleide reparateurs kan je iPad Air reparatie niet zijn. Voor elk probleem kun aan je iPad Air kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 75,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 80,- + nieuw Glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 60,- + nieuw Glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw Glas
OplaadpoortiPad laadt niet/nauwelijks op.€ 25,- + nieuw Glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.€ 25,- + nieuw Glas
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw Glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw Glas

Wat doen wij?

Eenmaal binnen bij een Smartphone-Point vestiging wordt je direct geholpen. De standaardreparaties aan een iPad Air nemen niet langer dan 45 minuten in beslag.

Tijdens de reparatie kijk je mee met alle handelingen die de reparateur uitvoert, maak daar gebruik van en vraag hem honderduit over de iPad Air. Onze medewerkers zijn allemaal fan, dus maken je graag nog wat wijzer over gebruik en leuke weetjes.

En terwijl jullie zo bezig zijn, wordt er ook voor iets te drinken gezorgd. Natuurlijk mag je de iPad Air ook bij ons achterlaten, zodra deze weer gereed is (natuurlijk altijd dezelfde dag) ontvang je van ons een berichtje. En eenmaal gerepareerd bieden we je 12 maanden garantie op die reparatie.

Waar vind je ons?

Smartphone-Point kent momenteel drie vestigingen. Je kunt ons vinden in Vught, Veghel en Breda. Alle locaties zijn voorzien van prima en gratis parkeermogelijkheden. De openingstijden van Smartphone-Points zijn op weekdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag kun je bij ons binnenlopen tussen 10.00 en 17.00 uur. Geef je de voorkeur aan een vaste afspraak voor de reparatie, maak dan gebruik van dit afspraakformulier waarop je je persoonlijke voorkeur van dag en tijd kan aangeven. Een andere optie is om je iPad Air naar ons op te sturen. Hiervoor maak je gebruik van een opstuurformulier. Samen met je iPad Air stuur je dit aangetekend naar ons toe. Wij zorgen ervoor dat je iPad Air 24 uur later weer op jouw adres is.

En de tarieven?

De meeste problemen aan een iPad Air vallen binnen onze standaard tarievenlijst. Op dit overzicht kun je al snel zien wat het herstellen van de schade of het defect je gaat kosten. We streven naar een transparante prijsstelling, met uniforme en concurrerende tarieven. Mocht jouw iPad Air-probleem niet binnen de standaardtarieven vallen, dan hoor je vooraf  van ons wat de kosten zullen gaan worden.