iPad Air 2 reparatie

iPad Air 2iPad Air 2 reparatie

Niet te missen

Heb je tijdenlang zorgeloos kunnen rekenen op je iPad Air 2 en is hij onmisbaar gebleken bij je dagelijkse werkzaamheden en communicatie, dan ineens: stoppen, stukken of storing. Wat het ook is, je bent onthand en raakt ontmoedigd. Niet doen, er is altijd wel een oplossing, want er is altijd wel een Smartphone-Point in de buurt of binnen je bereik is. En daarmee klaart de lucht op, en is je iPad Air 2 weer snel de oude. Kom dus snel langs met uw iPad air 2 reparatie.

Loop binnen

Binnenlopen met je iPad Air 2 zonder een afspraak vooraf kan op een van onze drie vestigingen. Je vindt Smartphone-Point inmiddels in Vught, Veghel en Breda. En overal wordt gewerk met dezelfde informele, maar succesvolle, formule: een afspraak vooraf is niet nodig. Je meldt je gewoon aan de balie van een van bovengenoemde Smartphone-Point vestigingen, overhandigt je iPad Air 2 aan een van onze reparateurs ter plekke en 45 minuten later sta je weer buiten met een iPad Air 2 die als nieuw functioneert.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas scherm+ LCD schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet of nauwelijks. Geen beeld.€ 265,-

Ga zitten

Eenmaal binnen bij een Smartphone-Point vestiging kun je meekijken naar de werkzaamheden die onze medewerker aan je iPad Air 2 uitvoert. Je staat ervan versteld hoe snel en handig zij zowel de binnen- als buitenkant minutieus onderzoeken, je software updates controleren of herstellen en de juiste diagnose gesteld hebben. Al onze medewerkers zijn dan ook uitstekend getraind en opgeleid op alle Apple devices, dus ook op de iPad Air 2. Terwijl je tijdens de werkzaamheden toekijkt, waarbij we je graag een koffie of iets anders te drinken presenteren, legt onze medewerker je graag het nodige uit over je iPad Air 2 reparatie. Schroom niet om hem alle vragen te stellen die je maar hebt over dit stukje techniek. Domme vragen zijn er immers niet…

Gegarandeerd

Zoals gezegd, langer dan 45 minuten is de reparateur niet bezig met het oplossen van de meest standaard problemen aan een iPad Air 2. En op deze reparatie krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Bij vervanging van defecte of kapotte onderdelen worden uitsluitend de beste versies gebruikt. Daarmee blijft je iPad Air 2 zo origineel als bij aanschaf. Een belangrijk onderdeel van onze snelle en transparante werkwijze is onze prijsstelling. In het prijsoverzicht staan de exacte kosten vermeld van de standaard en meest voorkomende reparaties aan de iPad Air 2. Zo voorkomen wij graag verrassingen. En mochten de problemen met je iPad Air 2 complexer zijn of een combinatie van storingen die niet vermeld staan op deze lijst, dan laten we je natuurlijk vooraf weten waar je prijstechnisch aan toe bent. Zeker is dat we altijd een concurrerende prijspolitiek hanteren.

Per post of persoonlijk

Bij de drie vestigingen van Smartphone-Point ben je op werkdagen welkom tussen 09.00 en 18.00 uur, op zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ben je niet in staat om langs te komen of wil je toch een gerichte afspraak maken, dan kun je of gebruik maken van een afspraakformulier of je stuurt je iPad Air 2 op via een opstuurformulier. Met een afspraakformulier bepaal je zelf locatie en tijd van jouw voorkeur, het opstuurformulier kun je ingevuld mét je iPad Air 2 aan ons zenden. Slechts 24 uur later heb je je iPad Air 2 weer als nieuw in je bezit.