iPad 4 reparatie

iPad 4 reparatie

Meteen naar Smartphone-Point! 

Bij problemen met of flinke schade aan je iPad 4 denk je al snel aan flinke kosten. Met als slechtste scenario het aanschaffen van een nieuwe iPad 4. Gelukkig, is er in de meeste gevallen geen sprake van zo’n ‘worst case scenario’. Een iPad 4 kan snel en goed gerepareerd worden. Tenminste…, als je het juiste adres kent. Juist, dat is Smartphone-Point. Kom dus snel langs en laat een iPad 4 reparatie uitvoeren.

Het is zo simpel

Smartphone-Point is dé specialist als het gaat om het deskundig weer in de nieuwstaat brengen van je iPad 4. Wij zorgen ervoor dat je van de investering die je ooit deed in deze device, lang profijt hebt. Daarvoor werken we met een even simpele als doeltreffende bedrijfsmissie: binnen zonder afspraak, repareren zonder tijdverlies en afrekenen zonder extreem hoge kosten. Dat is Smartphone-Point ten voeten uit!

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 60,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 65,- + nieuw glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 49,- + nieuw glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw glas
OplaadpoortiPad laadt niet/nauwelijks op.€ 25,- + nieuw glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.€ 25,- + nieuw glas
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw glas
Volume buttonGeluid iPad kunt u niet meer bedienen met de volume knoppen.€ 25,- + nieuw glas
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 25,- + nieuw glas

Hoe werkt het

Je hebt stukken of een storing aan je iPad 4. Dan kun je je zonder afspraak vooraf melden bij een van onze drie vestingen (we zitten inmiddels in Breda, Veghel en Vught). Daar wordt je ontvangen door een van onze reparateurs die zich zal buigen over de problemen van jouw iPad 4. Je kunt toekijken terwijl hij zijn werkzaamheden uitvoert, inmiddels wordt er voor koffie of thee gezorgd. Tijdens de reparatie steek je nog wat leuke kennis op over het gebruik van de iPad 4. Onze medewerkers delen hun kennis heel graag!

Transparante prijzen

Een standaard reparatie aan een iPad 4 duurt niet langer dan 45 minuten. Binnen die tijdspanne is je tablet weer als nieuw, zijn kapotte onderdelen vervangen door de beste kwaliteit exemplaren. En ga je naar buiten in de wetenschap dat je ook nog eens 12 maanden garantie op deze reparatie hebt. De kosten voor standaard reparaties staan vermeld op het tarievenoverzicht. Overigens, we hanteren prijzen die uiterst concurrerend zijn en houden ook niet van dure verrassingen achteraf. Dus mocht jouw reparatie niet op deze lijst staan, dan hoor je vooraf altijd wat de kosten gaan worden. Een transparante prijsstelling noemen wij dat.

Waar of hoe

Zoals gezegd is Smartphone-Point inmiddels te vinden op drie locaties in Nederland. Allen beschikkend over een ruime en gratis parkeermogelijkheid. Allen van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur (Breda van 10.00 tot 15.00). Onze vestiging in Veghel is open van ma – vrij tussen 08:00 en 17:00. Is het desondanks toch lastig om met je iPad 4 naar een van deze vestigingen te komen, dan kennen wij ook een opstuurservice. Vul daartoe het opstuurformulier in en stuur dat samen met je iPad 4 reparatie naar ons toe. We beloven je dat je 24 uur later je iPad 4 weer retour hebt. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een afspraak op een door jou te bepalen tijd en locatie te maken. Simpel een kwestie van het invullen van het afspraakformulier.

Smartphone-Point heeft de afgelopen jaar een voortvarende groei doorgemaakt. Dankzij de kwaliteit van onze service en onze reparaties en het gemak van onze dienstverlening zijn we in staat geweest om die groei te honoreren met steeds nieuwe vestigingen. En dat willen we zo houden!