iPad 3 reparatie

iPad 3 Reparatie

loop dan binnen bij Smartphone-Point

Een echte iPad 3 gebruiker is voor allerlei zaken afhnakelijk van zijn of haar goed functionerende iPad 3. Hij houdt je op de hoogte van het wereldnieuws en houdt je in contact met relaties en/of vrienden. Als persoonlijk archief is hij onmisbaar. Niets is dan ook zo frustrerend aan een slecht funtioneren iPad 3. Of dat nu ligt aan de software, aan schade aan de hardware of een vervelend defect, het moet opgelost. En graag snel! kom dan langs met uw iPad 3 reparatie.

Ons recept

Ons recept is simpel: één bezoek aan Smartphone-Point en 45 minuten later functioneert je iPad 3 weer als een zonnetje. Dat bezoek kan onaangekondigd, je loopt gewoon binnen bij een van onze drie Smartphone-Points en meld je bij een van onze medewerkers. Zij zijn zo goed en degelijk opgeleid, dat zij in een oogwenk zien waar het ‘m aan schort bij jouw iPad 3 reparatie. Vind je het leuk om mee te kijken tijdens zijn reparatie aan je iPad 3, be our guest. Onder het genot van een drankje mag je hem op de vingers kijken en hem tegelijkertijd honderduit vragen over dingen die je altijd al wilde weten over je iPad 3.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 60,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 75,- + nieuw glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 49,- + nieuw glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw glas
OplaadpoortiPad laadt niet/nauwelijks op.€ 25,- + nieuw glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.€ 20,- + nieuw glas
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw glas
Volume buttonGeluid iPad kunt u niet meer bedienen met de volume knoppen.€ 25,- + nieuw glas
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 25,- + nieuw glas

Onze garantie

Je iPad 3 is in zeer vertrouwde handen bij onze reparateurs. Vertrouwd in de zin dat ze privé gegevens respecteren, maar ook als het gaat om de wetenschap dat de reparatie altijd goed en snel wordt uitgevoerd. Dat er altijd alleen maar de beste onderdelen gebruikt worden. En dat je altijd 12 maanden garantie krijgt op de reparatie. Dat vertrouwen vormt de basis van de service van Smartphone-Point. Een service die ook nog eens uitstekend betaalbaar is; de prijzen van de meeste standaard reparaties vind je terug op onze prijzenpagina. En mocht jouw iPad 3 probleem buiten deze standaard categorie vallen, dan hoor je vooraf altijd wat de reparatiekosten zullen zijn.

Onze vestigingen

In de vijf jaar van het bestaan van Smartphone-Point hebben we een enorme progressie doorgemaakt. Zijn we gegroeid van één basisvestiging in Vught naar inmiddels drie vestigingen verspreid over Nederland. Je vindt naast Vught ook in Veghel en Breda. En is dat nog steeds niet bij jou in de buurt, dan kun je ook gebruik maken van onze opstuurservice. Vul daarvoor het opstuurformulier in en stuur dit samen met je iPad 3 naar ons toe. Je hoeft hem dan niet langer dan 24 uur te missen. Ook daar is over heen te komen. Kom je langs, dan zijn de openingstijden van de vestigingen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur of op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je helemaal op zeker, maar dan gebruik van het afspraakformulier waarop je een exacte plaats en tijd van je bezoek kunt aangeven.

Onze filosofie

We weten het, wanneer je eenmaal voor veel zaken afhankelijk bent van je iPad 3, dan kun je niet zonder. Die wetenschap en ervaring vormt de basis van het succes van Smartphone-Point. Je wilt hem niet missen en wij maken ons graag onmisbaar.