iPad 2 reparatie

iPad 2 reparatie

iPad 2 met kuren

Een iPad 2 is en blijft een mooi staaltje techniek. Je scherm op de wereld, met al je communicatie binnen handbereik. Maar techniek heeft ook wel eens kuren, net als ieder ander apparaat. En dan is het zaak om zo snel mogelijk je iPad 2 iPad 2 reparatie aan te bieden bij een van de vestigingen van Smartphone-Point, hét reparatiecentrum voor de iPad 2.

Thuis in iPad 2

Dus voor elke storing in of beschadiging aan je iPad 2 kun je terecht bij Smartphone-Point. Je loopt binnen zonder afspraak, zo gemakkelijk is dat. Inmiddels beschikken we in Nederland over 5 reparatiecentra en een veelvoud aan gedegen opgeleide reparateurs. Zij kennen de iPad 2 als geen ander, zijn thuis in de software (en de problemen die daarbij kunnen opduiken), en kennen het binnenste van je iPad 2 van buiten. Geen defect zo vreemd, of ze hebben er een oplossing voor. Kom dus snel langs voor een iPad 2 reparatie.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten. slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas schermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 55,-
LCD schermStrepen of vlekken op het kleuren scherm/ geen beeld.€ 50,- + nieuw glas
AccuiPad laadt slecht tot nauwelijks op of uw iPad is snel leeg.€ 49,- + nieuw glas
Wifi/bluetoothiPad maakt geen internetverbinding of vind geen netwerken.€ 25,- + nieuw glas
OplaadpoortiPad laadt niet/nauwelijks op.€ 30,- + nieuw glas
HomebuttonHomebutton reageert niet tot nauwelijks.€ 20,- + nieuw glas
Aan/uitknopUw iPad is niet meer te vergrendelen of kan niet meer uitgezet worden.€ 25,- + nieuw glas
Mute knopU kunt uw iPad niet meer op geluid uit/ of inschakeling schermrotatie zetten.€ 25,- + nieuw glas
Volume buttonGeluid iPad kunt u niet meer bedienen met de volume knoppen.€ 25,- + nieuw glas
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 25,- + nieuw glas

 

Reparateur en vraagbaak

Eenmaal binnen bij Smartphone-Point is het niet eindeloos wachten tot je aan de beurt bent. Onze dienstverlening is zo ingericht dat je zeer snel je probleem en je iPad 2 kan toevertrouwen aan een van onze medewerkers. Vervolgens gaat hij aan de slag, vervangt waar nodig kapotte onderdelen door nieuwe, de beste vervangers. Hij staat open voor al je vragen over je iPad 2, kan eventueel nog wat zaken uitleggen en brengt je ook op de hoogte van eventuele noviteiten op het gebied van nieuwe software releases.

Probleemloos aan de slag

Nog geen 45 minuten later, waarin je ook nog eens een warm of koud drankje hebt genuttigd, is je iPad 2 gereed en kun je weer probleemloos aan de slag. Het glas is weer helder, je behuizing schoon en als premie krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op deze reparatie. En dat allemaal tegen een allervriendelijkst tarief. Dankzij ons specialisme en onze gedegen kennis van de iPad 2 kunnen we reparatietijden – en dus daarmee ook de kosten – uiterst beperkt houden.

Altijd of overal

Smartphone-Point heeft inmiddels drie vestigingen. Ooit, en dan spreken we over vijf jaar geleden, begonnen we in Vught. Het succes van onze formule – snel, goed en transparant – vroeg al snel om uitbreiding. Inmiddels kun je ons, behalve in Vught, ook vinden in Veghel en Breda. Woon of werk je dichtbij een van deze vestigingen dan is het dus een kwestie van even binnenlopen. Wil je liever toch een exacte tijd afspreken, gebruik dan dit afspraakformulier om een en ander vast te leggen. Zie je geen kans om naar een van onze vestigingen te komen, geen nood want dan kennen wij onze opstuurservice. En dat is een kwestie van het invullen van een opstuurformulier en dit vervolgens met je iPad 2 aangetekend naar ons toesturen. Wij regelen dat je 24 uur later de ‘patiënt’ weer thuis hebt.

Zonder rompslomp

Zie je op het moment dat je iPad 2 zijn diensten weigert de bui al hangen in de zin van hoge kosten of nieuwe iPad , als het aan Smartphone-Point ligt is er in de meeste scenario’s nog alle hoop voor jouw iPad 2. Dus geen paniek, kom even langs tijdens onze openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) op een van onze vestigingen. Een iPad 2 kan echt lang mee, als het aan Smartphone-Point ligt!