Galaxy S6 reparatie

Samsung Galaxy S6 Reparatie

Alleen bij Smartphone-Point!

Er kan altijd wel iets stuk. Ook aan je Samsung Galaxy S6. En al lijkt dat soms het einde van je waardevolle smartphone, niets is minder waar. Voor elk probleem of elke schade aan je Samsung Galaxy S6, heeft Smarthone-Point een adequaat antwoord of oplossing. En met een snelheid en accuraatheid die je zal verbazen. Wij begrijpen wat het betekent om even verstoken te zijn van contact met de buitenwereld omdat je Samsung Galaxy S6 het niet doet. Dat lossen we dus graag en heel snel voor je op! Laat snel uw Samsung galaxy s6 reparatie uitvoeren.

Loop maar binnen

Loop maar gewoon binnen bij een van onze drie vestigingen in Nederland. Geen gedoe met afspraken vooraf, geen gedoe in de vorm van lange wachttijden, en geen gedoe met onduidelijke prijzen. Bij Smartphone-Point weet je vooraf waar je aan toe bent. Het recept is zo simpel – en waarschijnlijk daardoor ook zo populair. Kom binnen, schuif aan bij een van onze medewerkers, bestel een koffie of een ander drankje (wij trakteren!) en kijk mee terwijl de reparateur zich ontfermt over jouw Samsung Galaxy S6. Je zult versteld staan van zijn handigheid en van de fijn-motorische kwaliteiten waarover hij beschikt om miniscule onderdeeltjes los te draaien, te verwijderen of te vervangen. Voor dat laatste gebruikt hij overigens de originele versies.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 155,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 50,-
OplaadpoortUw toestel laadt niet meer op of kan niet meer met de PC verbinden.€ 250,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 85,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 50,-
KoptelefoonpoortU heeft geen geluid tijdens het gebruik van uw koptelefoon.€ 250,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 40,-
MicrofoonTijdens een telefoongesprek kunnen mensen u niet verstaan€ 250,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 30,-
Aan/uit-knopU kunt uw toestel niet meer op vergrendel zetten of uitzetten.€ 30,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 35,-

Vraag maar raak

Tijdens het repareren van je Samsung Galaxy S6 kun je gebruik maken van de specialistische (smartphone-)kennis van onze medewerkers. Vraag hem of haar maar de oren van het hoofd over alles wat je altijd al wilde weten over de Samsung Galaxy S6. Vinden ze leuk en ze vertellen graag. Uiteindelijk sta je binnen 30 minuten weer buiten. Met een Samsung Galaxy S6 die weer als nieuw functioneert en met twaalf maanden garantie op de reparatie.

Waar moet je zijn

Zoals gezegd, inmiddels beschikt Smartphone-Point over drie shops in den lande. We zijn ooit begonnen in Vught, daar bevindt zich ook ons hoofdkantoor. Verder kun je bij ons terecht in Veghel en Breda. Je kunt bij alle Smartphone-Point shops gratis dichtbij parkeren. Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet over eigen vervoer beschikt of niet in de gelegenheid bent om een van onze shops te bezoeken. Dan is het handig gebruik te maken van onze opstuurservice. Je stuurt je Samsung Galaxy S6 dan aangetekend naar ons op, met bijsluiting van een ingevuld opstuurformulier. Als we je Samsung Galaxy S6 hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag zodat je binnen 24 uur je smartphone weer retour hebt.

Liever een afspraak?

Wil je geen enkel risico op welke korte wachttijd dan ook en je bezoek aan ons vooraf inplannen? Ook dat is mogelijk, maak dan gebruik van dit afspraakformulier waarop je aangeeft waar en wanneer je langs wil komen met je Samsung Galaxy S6. Dan houden we rekening met je komst. Overigens, Smartphone-Point is zes dagen van de week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.