Galaxy S5 Neo reparatie

Samsung Galaxy S5 Neo Reparatie

Kleine moeite zo gebeurd!

Het zal je maar gebeuren: gewoon ‘out of the blue’ en op het verkeerde moment moet je Samsung Galaxy S5 Neo gerepareerd worden. Totaal onthand, niet te bereiken en zonder communicatie, daar word je vast niet vrolijk van. Maar dat word je wel als je even met je Samsung Galaxy S5 Neo langs komt bij Smartphone-Point. Wedden dat je binnen een half uur verlost bent van de pijn (en het chagrijn)? Laat dus snel uw Samsung Galaxy S5 Neo reparatie uitvoeren.

Zo werkt Smartphone-Point

Aan afspraken vooraf hoef je bij ons niet te doen. Het mag hoor, wil je zelf aangeven op welk tijdstip bij welke vestiging van Smartphone-Point je geholpen wil worden, dan is het zaak om even dit afspraakformulier invullen. Wil je het nog simpeler, loop dan gewoon zonder afspraak binnen bij een van onze drie vestigingen. Je vindt ons in Vught, Veghel en Breda. Alle adres- en contactgegevens vind je op de website. Bij elke Smartphone-Point is in prima gratis parkeermogelijkheid voorzien.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 125,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,- + nieuw scherm
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 45,- + nieuw scherm
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 65,- + nieuw scherm
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 35,- + nieuw scherm
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,- + nieuw scherm
KoptelefoonpoortUw koptelefoon geeft geen geluid meer.€ 20,- + nieuw scherm
OplaadpoortUw Samsung laadt niet meer goed of helemaal niet meer op.€ 35,- + nieuw scherm
Touch knoppenDe touch-knoppen onder aan uw scherm lichten niet meer op of reageren niet meer goed.€ 35,- + nieuw scherm
HomeknopUw homeknop werkt niet meer naar behoren.€ 150,- (inbegrepen in nieuw scherm)
CameraglasHet glas van uw achtercamera is gebroken.€ 50,- + nieuw scherm
Klepje oplaadpoortHet klepje van uw oplaadpoort is weg of beschadigd.€ 15,-

Blijven kijken

Zoals gezegd, je kunt gewoon spontaan met je Samsung Galaxy S5 Neo reparatie bij ons binnenlopen. Weet dat je amper hoeft te wachten, zelfs in de meeste gevallen direct kan aanschuiven bij een van onze medewerkers. Medewerkers overigens die stuk voor stuk opgeleid zijn in ons opleidingscentrum en regelmatig bijgeschoold worden. Hun kennis van de smartphones, en dus ook van de Samsung Galaxy S5 Neo, is zo gedegen dat ze elk probleem, elke schade of elk te vervangen onderdeel (natuurlijk door originele) binnen enkele minuten onderkend hebben.

Ze gaan direct aan de slag, je kijkt gewoon mee (voor koffie of thee wordt ondertussen gezorgd) en krijgt misschien nog wel een leerzaam lesje smartphone-gebruik. Wijzer en vast ook blijer sta je een half uur later weer buiten.

En de prijzen

Elke Samsung Galaxy S5 Neo verdient een ‘nieuwe kans’. Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in dit verbluffend staaltje communicatie technologie. Wij zorgen ervoor dat je daar dan ook lang plezier van hebt. Zonder je op kosten te jagen. De prijzen van onze reparaties zijn alleszins meer dan redelijk, de tarieven van vaak voorkomende reparaties vind je op het prijsoverzicht. Super transparant dus, en we zorgen er te allen tijde voor dat je altijd vooraf weet waar je qua kosten aan toe bent. Bovendien ben je achteraf verzekerd van twaalf maanden garantie op je reparatie.

Waar je ook bent

We realiseren ons, het is makkelijk gezegd ‘kom maar even langs’. Dat zal niet in alle gevallen mogelijk zijn. Woon je niet in de buurt van een van onze Smartphone shops, dan nog is er geen man overboord. Dan treedt namelijk onze opstuurservice in werking. Dan is het zaak om dit opstuurformulier correct in te vullen, het bij te sluiten bij je Samsung Galaxy S5 Neo reparatie en het pakje even naar ons op te sturen. Zodra we het ontvangen hebben gaan we ermee aan de slag, dezelfde dag sturen we je Samsung Galaxy S5 Neo weer retour zodat je hem slechts 24 uur hoeft te missen. En ook daar is overheen te komen. Toch?