Galaxy S5 mini reparatie

Samsung Galaxy S5 mini Reparatie

Hoe snel repareert Smartphone-Point  de Samsung Galaxy S5 mini?

Supersnel. Het is een kwestie van 30 minuten. Zo simpel kan het zijn om problemen met je Samsung Galaxy S5 mini uit de wereld te helpen. Smartphone-Point is een snelgroeiende service organisatie voor smartphones en tablets. We zijn gespecialiseerd in de meest gangbare merken, werken met intensief getrainde reparateurs en zijn bekend en erkend als het gaat om de kwaliteit van onze reparaties.

Zo werken we!

Er kan wel eens iets mis gaan met je Samsung Galaxy S5 mini: een schade, een storing of een combinatie daarvan, maar wat het ook is, daar wil je vanaf. Dat weten we bij Smartphone-Point, en daar is onze bedrijfsformule ook op gestoeld. Niet wachten, niet ‘kom morgen maar terug’, maar hier en nu helpen. Zonder afspraak maar mét de zekerheid dat je 30 minuten later weer een tevreden Samsung Galaxy S5 mini gebruiker bent. Want zo lang duurt de gemiddelde reparatie aan een Samsung Galaxy S5 mini. Echt binnen een half uur, de tijd die we opvullen met een kopje koffie of thee, zijn de problemen aan je smartphone verholpen. Kijk gerust mee terwijl de reparateur je Samsung Galaxy S5 mini ‘behandelt’, het is interessant om te zien, je leert ervan en je kunt al je vragen op hem afvuren.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm kapot, LCD kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 125,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,- + nieuw scherm
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 45,- + nieuw scherm
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 45,- + nieuw scherm
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 30,- + nieuw scherm
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- + nieuw scherm
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,- + nieuw scherm
Sim/SD-lezerUw Samsung leest geen SIM-kaarten of SD-kaarten meer.€ 25,- + nieuw scherm
Touch knoppenDe touchknoppen onderaan het scherm reageren niet meer.€ 25,- + nieuw scherm
OplaadpoortUw Samsung laadt niet meer op.€ 25,- + nieuw scherm

Een jaar zekerheid

Het is trouwens ook goed om te weten dat we bij vervangen alleen werken met originele onderdelen van de Samsung Galaxy S5 mini. En dat je op elke reparatie een jaar garantie ontvangt. Wij van Smartphone-Point zijn zowel liefhebber als kenner van de Samsung Galaxy, en snappen daarom als geen ander dat jouw investering in dit toestel vraagt om een zorgvuldige reparaties Kwaliteit in korte tijd, dat betekent een bezoek aan Smartphone-Point. Die zekerheid heb je gegarandeerd.

We gaan verder

Smartphone-Point is een jonge organisatie die in vijf jaar tijd even zoveel vestigingen heeft opgezet. Onze shops zijn te vinden in Breda en Vught. Elke vestiging kent dezelfde werkwijze, overal loop je even makkelijk naar binnen met je Samsung Galaxy S5 mini. Tenzij je natuurlijk echt niet in de buurt bent of woont van een van deze shops, dan bieden we een slim alternatief in de vorm van onze opstuurservice. Stuur dan gewoon je Samsung Galaxy S5 mini even naar ons toe, natuurlijk wel even goed verpakken en daarbij dit opstuurformulier ingevuld insluiten. Het geheel opsturen naar een van onze Smartphone-Points en binnen 24 uur heb je je gerepareerde smartphone weer op de mat. Hoe slim is dat!

Goed om te weten

Spontaan binnen lopen of opsturen, de keuze is aan jou. Een derde alternatief is om op een tijdstip en locatie van jouw keuze een afspraak te maken. Geef dit dan even aan op dit afspraakformulier, dan sluit je elk risico op een  – altijd zeer korte – wachttijd helemaal uit. En natuurlijk mag je ons altijd even bellen of what’s appen om te informeren wat voor jou de beste optie is. Maar…, we kunnen het niet genoeg herhalen, spontaan langs komen is de kortste weg naar een snelle reparatie.