Galaxy S4 reparatie

Samsung Galaxy S4 Reparatie?

Laat je helpen door Smartphone-Point

 Het is nog niet zo heel lang geleden dat een defect aan of pech met je Samsung Galaxy S4 betekende dat je dagenlang onbereikbaar was en dat je hele communicatiesysteem plat lag. Gelukkig zijn die tijden geschiedenis. Welke schade of welk defect je vandaag de dag ook hebt aan je Samsung Galaxy S4, nooit hoeft dit van lange duur te zijn. Tenminste…, als je gebruik maakt van de snelle, correcte en kwalitatief goede dienstervelening van Smarthone-Point. Een organisatie die alle geheimen van jouw Samsung Galaxy S4 al lang kent, en weet hoe er voor elk probleem een snelle oplossing gevonden moet worden. Kom dus snel langs voor een Samsung Galaxy s4 reparatie.

Welkom in onze shop

Smartphone-Point heeft een gebruiksaanwijzing die even eenvoudig als slim is: je loopt gewoon bij ons binnen. Niks afspraak, niks bellen vooraf, kom spontaan met je Samsung Galaxy S4 naar een van onze shops. Het vraagt maar een half uurtje voor je Samsung Galaxy S4 reparatie. Blijf er gerust bij zitten terwijl een van onze medewerkers je smartphone onder handen neemt, verbaas je over zijn deskundigheid en maak daar ook gebruik van door hem alles te vragen wat je altijd al wilde weten over de Samsung Galaxy S4 reparatie. Dat wordt op prijs gesteld. Intussen zorgt hij (en soms een zij) er voor dat je smartphone weer als nieuw gemaakt wordt, bij vervanging gebruikt hij originele Samsung onderdelen en hij zorgt ervoor dat de zowel binnen- als buitenkant weer brandschoon zijn. Hoe blij kan je zijn als jouw Samsung Galaxy S4 het weer als een zonnetje doet. En dat binnen 30 minuten, met ook nog eens 1 jaar garantie op de reparatie.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 125,-
LCD + glasGeeft geen beeld/ strepen in scherm.€ 160,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 25,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 30,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
Sim/SD-lezerUw Samsung leest geen SD- of SIM-kaarten meer.€ 25,-
OplaadpoortUw toestel laadt niet meer op of kan niet meer met de PC verbinden.€ 50,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 35,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 65,-
MicrofoonTijdens een telefoongesprek kunnen mensen u niet verstaan.€ 50,-
KoptelefoonpoortU heeft geen geluid tijdens het gebruik van uw koptelefoon.€ 25,-
GezichtsensorTijdens het bellen drukt u per ongeluk dingen in met uw oor, of uw scherm gaat niet meer op zwart tijdens een gesprek.€ 25,-

Beter en betaalbaar

We zijn er op trots dat onze dienstverlening van alle kanten geroemd wordt. En we streven ernaar dat dit ook geldt voor onze tarieven. Vandaar dat je bij Smartphone-Point nooit de hoofdprijs betaalt, dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Dat kun je zien op ons prijsoverzicht waarop de kosten vermeld staan van de meest voorkomende reparaties. Betreft het en reparatie die wat uitzonderlijker is, dan hoor je vooraf altijd wat de kosten zullen zijn. En ook dan mag je rekenen op concurrerende tarieven.

Overal of altijd

Verspreid over Nederland, hebben we inmiddels een redelijke dekking met shops in Breda en Vught. Allen bemand met medewerkers die intensief zijn geschoold, die een gemeenschappelijke passie hebben voor moderne devices, die alles weten van de Samsung Galaxy S4 en die – vinden wij en onze klanten – allemaal ontzettend vriendelijk zijn. Wil je toch liever een afspraak vooraf maken, ook dan kan, maak dan gebruik van dit afsprakenformulier waarop je aangeeft waar je wanneer langs wenst te komen met je Samsung Galaxy S4. Is langskomen helemaal geen optie? Geen nood, Smartphone-Point kent ook een opstuurservice. Vul daarvoor dit opstuurformulier even in, sluit het bij je goed verpakte Samsung Galaxy S4 en stuur dit pakket aangetekend naar ons op. Vierentwintig uur later is hij weer op het door jou gewenste adres. Gerepareerd!