Galaxy S4 mini reparatie

Samsung Galaxy S4 Mini Reparatie

Loop binnen en Smartphone-Point lost het op!

Het kan je zomaar gebeuren. Altijd kunnen rekenen op een perfect functionerende smartphone, en dan ineens heb je stukken. Waterschade, valschade of de homebutton werkt ineens niet meer, je camerafunctie hapert of het geluid valt uit. Dat zijn ergernissen, die niet te lang mogen duren. Immers, wie kan zijn Samsung Galaxy S4 mini nou missen? Jij in elk geval niet. En dat weten wij bij Smartphone-Point!

Hoe verder?

De meest slimme en snelste weg om zo kort mogelijk je Samsung Galaxy S4 Mini te missen is een bezoek aan een shop van Smartphone-Point. Dat klinkt makkelijk en dat is het ook. Zonder afspraak vooraf loop je gewoon bij ons binnen. Je wordt snel geholpen, eventuele korte wachttijd luisteren wij op met een kopje koffie of een ander drankje. In de meeste gevallen kun je direct aanschuiven bij een van onze reparateurs. Hij ontfermt zich met veel zorg over je Samsung Galaxy S4 Mini, beoordeelt de schade en zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten weer kunt beschikken over een vlekkeloos werkende Samsung Galaxy S4 Mini. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan worden natuurlijk alleen de originele Samsung onderdelen toegepast. Je toestel blijft als nieuw, dat garanderen we. Evenals een garantie op de reparatie van 12 maanden.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 100,-
HomebuttonHomebutten reageert niet tot nauwelijks.€ 115,- (inclusief nieuw glasscherm)
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 30,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
OplaadpoortUw Samsung toestel laadt niet op.€ 25,-
MicrofoonDegene die u belt kan u niet verstaan tijdens een gesprek.€ 25,-
Sim/SD-lezerUw Samsung leest geen SIM- of SD-kaarten meer.€ 25,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 30,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 50,-
KoptelefoonpoortUw koptelefoon geeft geen geluid meer aan 1 of allebei de kanten.€ 25,-
GezichtsensorU drukt tijdens het bellen dingen in met uw oor en het scherm gaat niet op zwart tijdens een gesprek.€ 30,-
CameraglasHet glas van de camera is gebroken van uw Samsung.€ 35,-

Waar zijn we?

Drie shops telt Smartphone-Point inmiddels in Nederland. Je vindt ons in Veghel, Vught en in Breda. Op al die plaatsen werken we volgens dezelfde strakke formule: binnenkomen zonder afspraak, geholpen worden door medewerkers die stuk voor stuk intensief zijn opgeleid en de Samsung Galaxy S4 Mini als geen ander kennen, en overal makkelijk en gratis parkeren. Hoe simpel kan het zijn. Tenzij…, het voor jou echt heel lastig is om bij een van onze vestigingen binnen te lopen. Ook dat is geen ramp, we hebben een supersnelle opstuurservice. Dat betekent dat je dit opstuurformulier even invult en bijsluit bij je Samsung Galaxy S4 Mini en het geheel aangetekend naar ons opstuurt. We beloven je, 24 uur later is je toestel weer thuis. Een ander alternatief is dat je een gerichte afspraak met ons maakt in de shop en op het tijdstip van jouw keuze. Dan even dit afspraakformulier invullen en opsturen.

Daarom Smartphone-Point

Zijn we uniek in onze manier van service verlenen? Die vraag beantwoorden wij natuurlijk met een vette Ja. Geen kwestie van eigendunk, maar we hebben dit mogen constateren op basis van de vele positieve feedback die we van onze klanten krijgen. Zijn we de enige? Nee! Maar wel enig in zijn soort als het gaat om de combinatie prijs/kwaliteit/gemak. Overigens voor een prijslijst met de tarieven van de meest voorkomende reparaties verwijzen je naar ons prijsoverzicht. Destijds schafte je je Samsung Galaxy S4 Mini aan vanuit de wetenschap dat je daarmee ‘waar voor je geld’ kocht. Wij zorgen ervoor dat die waarde  behouden bijft! Dus, is er iets mis met je Samsung Galaxy S4 mini, weet dan dat er altijd een oplossing is: Smartphone-Point!