Galaxy S3 reparatie

Samsung Galaxy S3 Reparatie

Snel naar een shop van Smartphone-Point!

Hoe gefrustreerd kun je zijn wanneer je Samsung Galaxy S3 er even een punt achter zet. Kapotte behuizing, bijvoorbeeld een gebroken glas, of welk ander defect dan ook, waardoor je totaal uit de lucht bent. En altijd op een ongelukkig moment. Maar, oh geluk bij een ongeluk, wij bij Smartphone-Point weten als geen ander dat offline zijn maar heel even mag duren. En gelukkig zijn wij bijna altijd ‘in de lucht’. laat dus snel uw Samsung galaxy s3 reparatie uitvoeren.

Hoe simpel kan het zijn

Bij een shop van Smartphone-Point loop je gewoon spontaan binnen met je Samsung Galaxy S3. Wat er ook aan de hand is, het moet wel heel raar lopen willen we je niet een half later zeer tevreden ons pand laten verlaten met een gerepareerde smarthone. Met op die reparatie ook nog eens twaalf maanden garantie. In elk shop tref je goed opgeleide medewerkers, als geen ander thuis in de Samsung Galaxy S3, ze kennen elk moertje en schroefje, weten in een handomdraai waar de pijn wringt en al even snel lossen ze vrijwel elk probleem op. Fluitje van een cent, lijkt het wel. Dat is iets overtrokken, maar onze prijzen zijn zeker zeer gunstig. Bovendien weet je altijd vooraf waar je qua kosten aan toe bent. De meest voorkomende reparaties aan de Samsung Galaxy S3 en de kosten daarvan vind je op onze prijslijst. En mocht nu uitgerekend jouw defect of combinatie van problemen er niet op staan, dan bespreken we vooraf altijd met je de exacte reparatieprijs. Bovendien, we zijn ook heel eerlijk als we vinden dat je Samsung Galaxy S3 de reparatie qua kosten niet meer waard is. Overigens, zo’n advies komt niet vaak voor.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 100,-
LCD + glasGeeft geen beeld/ strepen in scherm.€ 125,-
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 30,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
Sim/SD-lezerUw Samsung leest geen SIM-kaarten of SD-kaarten meer.€ 25,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 30,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 50,-
CameraglasHet glas van de camera is gebarsten.€ 25,-
VolumetoetsenU kunt het volume van uw toestel niet meer harder of zachter zetten.€ 30,-

Drie shops in Nederland

Smartphone-Point telt inmiddels drie filialen in Nederland. Een snelle groei, immers ruim 4 jaar geleden begonnen we met onze basis in Vught. Met een concept dat gestoeld was op repareren zonder afspraak, reparaties met originele onderdelen, desgewenst meekijken met de reparateur, vastgestelde reparatietijden en overal enthousiaste medewerkers die je voorzien van koffie of thee en die je tijdens de reparatie nog van alles kunnen vertellen over je Samsung Galaxy S3. Je smartphone is altijd in professionele en vertrouwde handen, of je ons nu bezoekt in Vught, Veghel of Breda. En heb je geen mogelijkheid om bij ons langs te komen, dan is het een kwestie van het invullen van dit opstuurformulier en dat bijsluiten bij je Samsung Galaxy S3 en het geheel aangetekend verzenden naar Smartphone-Point. En vanzelfsprekend heb je hem 24 uur later weer als nieuw in huis. Trouwens wil je toch zeker zijn dat je op uur en tijd geholpen wordt (overigens, we kennen nauwelijks wachttijden), maak dan een afspraak met ons met behulp van dit afspraakformulier.

Een zaak van 30 minuten

Kort gezegd hoeft de paniek vanwege een niet-functionerende Samsung Galaxy S3 niet lang te duren. In elk geval duurt de reparatie niet langer dan 30 minuten. Een tijdspanne om overheen te komen, lijkt ons, in de wetenschap dat je daarna weer de wereld met dat mooie stukje technologie in je handen hebt.