Galaxy S3 mini reparatie

Samsung Galaxy S3 Mini Reparatie 

Zonder een minuut verliezen

 Er is altijd wel een Smartphone-Point in de buurt als je plotseling problemen hebt met je Samsung Galaxy S3 Mini. Problemen zijn er om altijd opgelost te worden vinden wij bij Smartphone-Point. Kom langs, spontaan of op afspraak, of stuur je smartphone naar ons op. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat je je Samsung Galaxy S3 – en jij – in no time weer in de lucht is. Kom dus snel langs voor uw Samsung Galaxy S3 reparatie.

Loop spontaan binnen

De snelste route in geval van stukken aan je Samsung Galaxy S3 Mini is gewoon even bij ons binnenlopen bij een van onze drie vestigingen. Je wordt direct ontvangen door een van onze medewerkers, allemaal vakmensen als het gaat om het repareren van smartphones. Wil je een kop koffie of thee? Er wordt meteen voor gezorgd terwijl jij aanschuift bij een reparateur. Deze gaat meteen aan de slag, of het nu gaat om het vervangen van een van de onderdelen – altijd door originele – of om het verhelpen van andersoortige problemen, we garanderen dat je binnen een half uur weer de gelukkige bezitter bent van een zo goed als nieuwe Samsung Galaxy S3 Mini.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 100,-
HomebuttonHomebutten reageert niet tot nauwelijks.€ 100,- (inclusief nieuw glasscherm)
OnderspeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 45,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 20,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 35,-
SimlezerUw Samsung leest geen SIM-kaarten meer.€ 20,-
CameraglasHet glas van de camera van uw toestel is gebarsten.€ 25,-

Gegarandeerd

Wij werken met enthousiaste, servicegerichte maar vooral zeer specialistisch geschoolde medewerkers. Dat is de kracht van Smartphone-Point en het succes onder onze formule. Op elke reparatie ontvang je 12 maanden garantie. Die zekerheid en de kennis van onze mensen maken dat je Samsung Galaxy S3 Mini gegarandeerd lang mee kan. En…, om de reparatieprijzen hoef je het niet te laten. We werken met zeer concurrerende reparatietarieven, de meest voorkomende staan vermeld op dit prijsoverzicht. Valt de reparatie buiten deze standaard problemen, dan laten wij je naar de diagnose altijd vooraf weten wat de kosten van de reparatie zullen zijn. Geen vervelende verrassingen achteraf dus en altijd een eerlijk advies over de status van je Samsung Galaxy S3 Mini.

Hoe vind je ons?

Smartphone-Point is een van de snelst groeiende smartphone reparatie shops in Nederland. Nog geen drie jaar geleden begonnen met een vestiging in Vught, nu vind je ons op drie locaties in Nederland (Breda, Veghel en Vught). Stuk voor stuk bemand met deskundig personeel en allemaal voorzien van een prima gratis parkeergelegenheid.

Niet in de buurt?

Mocht je toch niet in de gelegenheid zijn om zo binnen te lopen bij een van onze shops, dan kun je natuurlijk ook op afspraak komen. Daarvoor gebruik je dit afspraakformulier waarop je aangeeft waar je wanneer langs wil komen met je Samsung Galaxy S3 Mini. En is ook dat voor jou niet de oplossing, dan raden we je onze opstuurservice aan. Dat is een kwestie van het invullen van dit opstuurformulier en dit samen met je Samsung Galaxy S3 Mini aangetekend verzenden naar Smartphone-Point. En nog geen 24 uur later is het probleem opgelost weer bij jou retour.