Galaxy Note 4 reparatie

Samsung Galaxy Note 4 Reparatie

Bliksemsnel naar Smartphone-Point!

Als je problemen hebt met je Samsung Note 4 dan ben je als gebruiker behoorlijk onthand. Immers het is een mega alleskunner, je geheugen, je beeldbank en je camera tegelijk. Elk probleem aan dit compacte kantoor moet dan ook razendsnel verholpen worden. Want een offline bestaan betekent veel frustatie, gemiste kansen en weinig contact. Die wetenschap vormt ook de filosofie achter Smartphone-Point, reparateur van tablets en smartphones en onder meer gespecialiseerd in alle ins en outs van de Samsung Note 4 reparatie.

Kom langs zonder afspraak

Binnen zonder afspraak, is ons credo. Immers afspraken inplannen kost jou en ons tijd, en die tijd kunnen we efficienter gebruiken door je meteen te helpen. Dat doen we dan ook als je met je Samsung Note 4 langskomt bij een van onze drie vestigingen in Nederland. Elke Smartphone-Point werkt met hoog opgeleide reparateurs, allen met een passie voor de Samsung Note familie. Vrijwel direct na binnenkomst kun je aanschuiven bij een van die medewerkers. Terwijl hij meteen aan de slag gaat met je Samsung Note 4, schenken wij je een kop koffie in (thee mag ook) en kijk jij desgewenst mee met de werkzaamheden die wij aan jouw Samsung Note 4 uitvoeren. Vragen staat vrij, vinden onze mensen, dus maak daar gebruik van en laat je goed voorlichten over alle mogelijkheden van de Samsung Note 4.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 175,-

En weer als nieuw

Vrijwel de meeste problemen aan de Samsung Galaxy Note 4 worden door onze medewerkers binnen 30 minuten opgelost. Bij een eventuele vervanging worden alleen maar originele Samsung onderdelen gebruikt en zoals je zult opmerken wordt zeer vertrouwelijk met privé gegevens omgegaan. Kortom, we garanderen dat je Samsung Galaxy Note 4 na een bezoek aan Smartphone-Point weer als nieuw functioneert. Niet voor niets krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. En wat mag dat dan wel kosten?, zul je je afvragen. Ook daarin zijn we zeer duidelijk. Kijk even op dit prijsoverzicht en dan zul je zien dat we ons ook qua dit aspect positief onderscheiden van de gangbare tarieven in de branche.

Wherever, whenever

We zeiden het al, Smartphone-Point beschikt over drie locaties in Nederland. Je vindt ons in Breda, Veghel en Vught. Alle shops zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur, en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. En natuurlijk, allemaal werken ze conform onze ‘zonder afspraak binnen’ formule. Vind je het toch handiger om vooraf een afspraak te maken op een tijd en plaats van jouw keuze, maak dan gebruik van dit afspraakformulier. Geef even jouw voorkeur aan en wij rekenen op je komst. Er is overal een gratis parkeermogelijkheid dichtbij de shop. Lastig om langs te komen? Geen probleem, stuur je Samsung Galaxy Note 4 dan even per post naar ons (wel aantekenen). Daarvoor vul je dit opstuurformulier in dat jij bijvoegt bij je smartphone. Na aankomst bij ons wordt hij meteen gerepareerd, en 24 uur later is het toestel weer bij jou thuis.