Galaxy Note 2 reparatie

Samsung Galaxy Note 2 Reparatie

Geen nood, Smartphone-Point werkt snel

We noemen hem wel eens een creatieve duizendpoot, de Samsung Galaxy Note 2. En als je eenmaal verslaafd bent aan al zijn mogelijkheden, heb je genoeg aan één device voor multi tasks. Ideaal dus, behalve wanneer er zich problemen voordoen aan je Samsung Galaxy Note 2. Dan ben je compleet onthand, en is er soms zelfs geen sprake van ‘single tasken’. Kortom, dit vraagt om een zeer snelle reparatie door een partij die exact van de hoed en de rand weet als het gaat om de Samsung Galaxy Note 2. En dat betekent een snel bezoek aan Smartphone-Point.

Elk probleem wordt opgelost

Smartphone-Point werkt uitsluitend met zeer intensief opgeleide reparateurs die allemaal als geen ander op de hoogte zijn van de functionaliteiten, de behuizing en het hart van de Samsung Galaxy Note 2. Ze sporen elk probleem razendsnel op, werken bij vervanging alleen maar met originele onderdelen en weten binnen 30 minuten vrijwel elk probleem aan de Samsung Galaxy Note 2 te verhelpen. En zonder lange wachttijden, zonder vooraf een afspraak te maken, maar gewoon door spontaan binnen te lopen bij een van de shops van Smarphone-Point weet je zeker dat je snel weer aan de slag kan met je Samsung Galaxy Note 2. Blijf er tijdens de reparatie gerust bij zitten, kijk onze medewerkers gerust op de vingers tijdens zijn werkzaamheden aan je smartphone, en stel hem gerust allerlei vragen over de bijna eindeloze mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note 2. Hij legt je graag alles uit.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
Glas SchermGlas scherm kapot.€ 150,-
LCD scherm + GlasGeen beeld of strepen in scherm.€ 175,-
SpeakerU kunt geen muziek meer afspelen / of er wordt geen geluid meer afgespeeld.€ 35,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 35,- (geen montagekosten)
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 30,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 35,- (geen montagekosten)
TrilfunctieUw Samsung trilt niet meer bij binnenkomende oproepen.€ 20,-
Sim/SD-lezerUw toestel leest geen SIM-kaart of SD-kaart meer.€ 25,-
OplaadpoortUw toestel laadt niet meer op.€ 25,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 25,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 40,-
KoptelefoonpoortU hoort geen muziek meer door uw koptelefoon.€ 30,-
MicrofoonMensen kunnen u niet verstaan tijdens een gesprek.€ 25,-
StyluspenUw styluspen is kwijt of defect.€ 25,- (geen montagekosten)

De prijzen van Smartphone-Point

Bij het vervangen van eventuele defecte onderdelen, gebruikt Smartphone-Point dus originele versies. Dat maakt ook dat we op elke reparatie twaalf maanden garantie op die reparatie bieden. De combinatie kennis en kunde van onze medewerkers met de laagdrempelige dienstverlening maakt dat we ook onze prijzen op een constant concurrerend niveau kunnen houden. Kijk voor een overzicht van de meest voorkomende reparaties aan de Samsung Galaxy Note 2 op dit prijsoverzicht. Smartphone-Point hecht er waarde aan dat iedere gebruiker vooraf weet waaraan hij of zij qua kosten toe is. Het begrip transparantie is een van de pijlers onder ons bedrijfsmodel.

De Smartphone-Points in Nederland

Je kunt met je Samsung Galaxy Note 2 altijd terecht bij een van onze drie vestigingen. Je vindt ons in Veghel, Vught en Breda. Alle shops zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op zaterdagen ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur (in Breda van 10.00 tot 15.00). Onze shop in Veghel is doordeweeks geopend tussen 08:00 en 17:00. Geen auto of geen tijd om langs te komen? Geen nood, maak dan gebruik van onze opstuurservice waarmee je je Samsung Galaxy Note 2 ter reparatie naar ons toezend. Dat is een kwestie van dit opstuurformulier invullen, bijvoegen bij je Samsung Galaxy Note 2 en even 24 uur geduld: dan heb je hem gegarandeerd weer gerepareerd retour. Is het voor jou handig om zelf een tijd en locatie voor een bezoek aan Smartphone-Point in te plannen dan kan dat met dit afspraakformulier. Kortom, hoe groot de schade ook is aan je Samsung Galaxy Note 2, er is altijd een Smartphone-Poin-oplossing die het leed zo beperkt – en zo kort – mogelijk houdt.