Galaxy A7 reparatie

Galaxy A7Samsung Galaxy A7 Reparatie

  • Ben jij ook gelukkige bezitter van een Samsung Galaxy A7? De grootste highend smartphone in de A-lijn van Samsung. Dan heb je een prima investering gedaan in een topmodel met prima specificatie. Probleemloos fotograferen, communiceren en het spelen van de laatste games en apps. Zonder onderbreking. En dat wil je graag zo houden. Elke onderbreking, storing of probleem aan de behuizing moet dan ook zo snel mogelijk worden verholpen. En hier komt Smartphone-Point in beeld!

 

Blijf erbij en kijk erna

De groei van Smartphone-Point – we hebben inmiddels drie vestigingen in Nederland –  is vooral gerealiseerd door onze even simpele als transparante bedrijfsformule. Repareren zonder afspraak vooraf, binnenlopen, meekijken en met 1 jaar garantie op de reparatie weer naar buiten. Het klinkt zo eenvoudig. Dan is het wel zaak dat we werken met zeer goed opgeleide medewerkers, die ook nog eens degelijk worden bijgeschoold als er nieuwe modellen op de markt worden geïntroduceerd. Dat vraagt ook om een consistent goede service zonder wachttijden. Afspraak is afspraak, ook als je zonder afspraak binnenkomt.

Bovendien kunnen we onze claim, een reparatietijd van maximaal 30 minuten op elke smartphone, altijd hard maken. Ook onze garantie dat we in geval van vervanging altijd de originele onderdelen van de Samsung Galaxy A7 gebruiken.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 120,-
BatterijUw Samsung laadt slecht tot nauwelijks op of uw Samsung is snel leeg.€ 135,-
OplaadpoortUw toestel laadt niet meer op of kan niet meer met de PC verbinden. € 135,-
AchtercameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de achterkant.€ 145,-
FrontcameraU kunt geen foto's of video's meer maken met de camera aan de voorkant.€ 130,-
KoptelefoonpoortU heeft geen geluid tijdens het gebruik van uw koptelefoon.€ 130,-
OorspeakerU kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.€ 125,-
MicrofoonTijdens een telefoongesprek kunnen mensen u niet verstaan€ 135,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 140,-
TrilfunctieUw iPhone trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.€ 125,-

Samsung Galaxy A7 als nieuw

Elke reparatie aan je Samsung Galaxy A7 borgt de investering die je in dit toestel hebt gedaan. We doen dat ook nog tegen zeer concurrerende reparatie tarieven. Informatie hierover vind je op het prijsoverzicht, waarop de kosten van standaard reparaties vermeld staan. Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent. Ook als jouw specifieke defect hier niet vermeld staat, hoor je altijd vooraf wat de exacte kosten zullen zijn. We houden van duidelijkheid vooraf. En we houden ook van tevreden klanten!

Smartphone-Point nooit ver weg

Met inmiddels drie fysieke Smartphone-Point vestigingen en een unieke opstuurservice is Smartphone-Point altijd en overal bereikbaar. Zo is onze shop in Vught van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kom je naar Breda dan staan ook daar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur de deuren open, op zaterdag ben je welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. In Veghel zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00. Toch lastig om langs te komen? Niet getreurd, want met onze 24-uurs opstuurservice blijft je offline tijd toch ook beperkt. Een kwestie van dit opstuurformulier  invullen, samen met je Samsung Galaxy A7 goed verpakken en aangetekend naar ons opsturen. 24 uur later heb jij de zending weer retour. En gerepareerd! Een derde mogelijkheid die Smartphone-Point biedt bij stukken aan je Samsung Galaxy A7 is het afspraakformulier. Vul dit in, geef aan op welke tijd je op welke locatie je langs wil komen, en we houden rekening met je komst.

Reputatie

Smartphone-Point timmert al ruim 4 jaar ambitieus aan de weg. Onze formule slaat aan, en dat stimuleert ons om elke dag bezig te zijn met onze kernmissie: goed werk leveren en ervoor zorgen dat iedereen die binnenkomt weer tevreden naar buiten gaat. We zijn blij met onze uitstekende reputatie, we zorgen er dagelijks voor dat we die hoog houden!