Galaxy A5 (2016) reparatie

Galaxy A5Samsung Galaxy A5 (2016) Reparatie

Repareren zonder afspraak

Voor wie bekend is met de formule van Smartphone-Point is onze formule helder. Problemen aan je Samsung Galaxy A5 (2016) worden bij ons in 30 minuten verholpen. Niks moeilijk doen en dagen wachten, niks retour naar fabriek en niks afspraak maken, bij Smartphone-Point loop je spontaan binnen en word je direct geholpen. Als geen ander beseffen wij dat elke storing in of aan je Samsung Galaxy A5 (2016) zo snel mogelijk uit de wereld moet zijn. Immers, hoe frustrerend is het om offline te leven…, daarvoor heb je destijds niet geïnvesteerd in dit mooie stukje technologie.  Samsung Galaxy A5 (2016) Reparatie.

Smartphone-Point snelle goede service

Voor elk probleem aan of storing van je Samsung Galaxy A5 (2016) ben je bij Smartphone-Point aan het juiste adres. Of beter gezegd, aan drie juiste adressen. Inmiddels beschikken we over drie shops, verspreid over Nederland. Het succes van onze formule zit ‘m in de factoren die vooral rekening houden met een aantal basis uitgangspunten: elke gebruiker kan zijn smartphone of tablet geen moment missen en elke gebruiker wil dat zijn device altijd als nieuw functioneert. De beste technologie verdient de beste service, vinden wij bij Smartphone-Point.

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten,  slechts één keer montage per toestel ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 105,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 40,-

En zo werkt het bij Smartphone-Point

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: bij Smartphone-Point meld je je zonder afspraak als je problemen hebt met je Samsung Galaxy A5 (2016). Je wordt vrijwel meteen geholpen door een van onze medewerkers. Deze is altijd volledig thuis in alle ins en outs van de Samsung Galaxy A5 (2016) en dat merk je ook wanneer je met hem spreekt over alle mogelijkheden van dit model. Terwijl hij aan de slag gaat met jouw Samsung Galaxy A5 (2016) bieden wij je een consumptie aan. Kijk rustig mee tijdens de werkzaamheden, het is altijd leuk om te zien hoe geconcentreerd en vakkundig er gewerkt wordt aan de Samsung Galaxy A5 (2016).

30 minuten later

En dan, 30 minuten later, sta je weer buiten met een Samsung Galaxy A5 (2016) die als nieuw functioneert en met 1 jaar garantie op de reparatie. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe, originele Samsung versies. Er is zeer vertrouwelijk omgegaan met privacy gevoelige data en de rekening was ook nog eens allervriendelijkst. Kijk daarvoor even op dit prijsoverzicht waarop de tarieven van de meest voorkomende reparaties aan een Samsung Galaxy A5 (2016) vermeld staan.

Hier vind je ons

Je vindt een shop van Smartphone-Point in Vught, Veghel en Breda. Allemaal goed bereikbaar, voorzien van goede gratis parkeermogelijkheden en allemaal zes dagen per week geopend. Blijft spontaan langskomen voor jou een lastige zaak, dan raden we je aan je Samsung Galaxy A5 (2016) naar ons op te sturen. Dit doe je aangetekend, waarbij je dit opstuurformulier bijsluit in je postpakket. Het is dan een kwestie van 24 uur, voor je de smartphone weer als nieuw thuis hebt. Vind je het prettiger om toch vooraf een tijd en vestiging vast te leggen, dan kun je gebruik maken van dit afspraakformulier. We houden dan rekening met je komst, alhoewel…, dat doen we eigenlijk altijd.