Galaxy A3 (2016) reparatie

Galaxy A3Samsung Galaxy A3 (2016) Reparatie 

 Loop binnen bij Smartphone-Point

Het blijft een mooi oestel, de Samsung Galaxy A3 (2016), de eerste Samsung smartphone met een volledig metalen behuizing, innovatie verpakt in luxe design. Een model ook waar je nog heel lang plezier van kan hebben, mits goed onderhouden en waar nodig op tijd voorzien van nieuwe onderdelen. De originele dan graag. Kortom, heb je problemen met je Samsung Galaxy A3 (2016), kom dan even langs bij een van de shops van Smartphone-Point. We garanderen je dat je binnen no-time weer zeer tevreden buiten staat. Kom dus snel langs vuur uw Samsung Galaxy A3 (2016) Reparatie!

Afspraak maken? Niet nodig!

Hoe simpel kan het leven zijn? Met elk probleem van of aan je Samsung Galaxy A3 (2016) loop je spontaan binnen bij een van de drie shops van Smartphone-Point. Je vindt ons in Breda, Veghel en Vught. Elke vestiging is zes dagen per week geopend, bij elke vestiging kun je je zonder afspraak melden bij een van onze reparateurs die meteen aan de slag gaat met jouw Samsung Galaxy A3 (2016). Overal schenken we koffie, overal krijg je uitgebreide uitleg over de misschien voor jou nog ongekende mogelijkheden van je Samsung Galaxy A3 (2016), overal wordt in het geval van vervanging gebruik gemaakt van originele Samsung onderdelen en overal krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. En, ook dat is goed om te weten, overal duurt een reparatie niet langer dan 30 minuten. Hoe fijn is dat!

De prijzen zijn exclusief €25,- euro montage kosten, slechts één keer montage per apparaat ongeacht het aantal onderdelen.

DefectOmschrijvingPrijs
SchermGlas scherm, LCD scherm kapot of touchscreen reageert niet tot nauwelijks.€ 95,-
AchterkantAchterkant gescheurd of afgebroken.€ 40,-

Dikke rekening? Niet nodig!

En wat moet dat dan kosten?, is een van de eerste vragen die we van klanten horen. Daar doen we niet moeilijk over: niet te veel. We hanteren concurrerende tarieven die je kunt vinden op het prijsoverzicht van de Samsung Galaxy A3 (2016). Je vindt daar de vaste tarieven van de meest voorkomende reparaties. Staat jouw probleem er niet bij, dan word je voorafgaand aan de reparatie geïnformeerd over de kosten. En ook dan hanteren we vriendelijke prijzen. We adviseren je bovendien eerlijk of die kosten nog verantwoord zijn voor  jouw Samsung Galaxy A3 (2016). Zo niet, dan hebben we wellicht nog een aantrekkelijke aanbieding voor je in onze refurbished collectie.

Langskomen of opsturen

Je smartphone is altijd in professionele en goede handen, of je ons nu bezoekt in Vught, Veghel of Breda. En heb je geen mogelijkheid om bij ons langs te komen, dan is het een kwestie van het invullen van dit opstuurformulier en dat bijsluiten bij je Samsung Galaxy A3 (2016) en het geheel aangetekend verzenden naar Smartphone-Point. Vanzelfsprekend heb je hem 24 uur later weer als nieuw in huis. Trouwens wil je toch zeker zijn dat je op uur en tijd geholpen wordt (overigens, we kennen nauwelijks wachttijden), maak dan een afspraak met ons met behulp van dit afspraakformulier.

Goed gerepareerd en geadviseerd

Een bezoek aan een van de shops van Smartphone-Point betekent het behoud van en een langer leven voor jouw Samsung Galaxy A3 (2016). Als dé specialist op het gebied van het repareren en onderhouden van smartphones en tablets hebben we een uitstekende reputatie. Dat willen we graag zo houden en op die ambitie is onze gehele bedrijfsvoering gestoeld. De beste worden is goed, de beste blijven is beter!